Следва

Какво ни завещаха за пролетта последните дни oт седмицата на модата в Лондон

Маноло Бланик спасява бракове

Маноло Бланик твърди, че обувките му наистина имат силата да укрепват любовни връзки и да решават семейни проблеми...

All fashion преди 13 години

Легендарният дизайнер на обувки и притежател на бутици по целия свят Маноло Бланик твърди, че неговите обувки имат силата да спасяват бракове.

Любопитното твърдение на испанецът, чиито клиентки са имена като Сара Джесика Паркър и Наоми Кембъл, е базирано на факта, че мъжкото възприятие върху токчетата е особено положително. Според Маноло Бланик, когато представителите на силния пол погледната дамските крака, тяхната подсъзнателна реакция ги отвежда в мисли за секс и съответно за заздравяване на връзката. Когато дамите са обути с високите токове на прочутият дизайнер, нещата стават още по-силни.

Маноло Бланик твърди, че обувките му наистина имат силата да укрепват любовни връзки и да решават семейни проблеми.

Освен всичко друго, испанското гуру в модният бизнес не се вълнува от света на известните си клиенти. Бланик дори смята хайлайф средата за вулгарна и остава незаинтересован от шумните партита и събития. Но дизайнерът има свои любими персони, за които носенето на негови обувки е било съвършено удоволствие. Маноло Бланик споделя, че е създавал модели лично за принцеса Даяна, която е била специална за него. Покойната Лейди Ди е имала перфектна походка, която Бланик сравнява единствено с тази на Кейт Мос.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.