Следва

Стартира телевизионният канал TLC, предназначен само за дами

Дженифър Анистън и Кортни Кокс отново най-добри приятелки на екрана

Засега ролята на Дженифър Анистън е като гост звезда, но продуцентите на шоуто имат намерение да задържат бившата съпруга на Брад Пит, давайки и перманентно участие в сериала...

Movies & TV преди 13 години

Те бяха двете най-известни телевизионни звезди през 90-те години, когато заедно радваха милиони зрители по света в легендарния сериал „Приятели”.

Сега Кортни Кокс и Дженифър Анистън, които са и най-добри приятелки извън блясъка на Холивуд, се събраха отново в американския сериал „Агнешко” (Cougar Town), където Кортни вече участва. Премиерата на вторият сезон беше снощи, а Дженифър Анистън играе ролята на терапевтката на Джулс, чиито образ играе Кортни Кокс.

Когато синът на Джулс напуска дома на майка си, тя решава да се справи с тъгата, търсейки помощ от Глен (Анистън). Постепенно двете стават най-добри приятелки, но на пътя им застава, разбира се, половинката на Джулс – Грейсън.

Засега ролята на Дженифър Анистън е като гост звезда, но продуцентите на шоуто имат намерение да задържат бившата съпруга на Брад Пит, давайки и перманентно участие в сериала.

Все пак Дженифър не е единствената звезда от „Приятели”, която се е появявала в „Агнешко”. В една от предишните серии, зрителите останаха очаровани от участието на Лиса Кудроу, която играеше ролята на зъболекар.
 

More Movies & TV