Следва

Камен Воденичаров заменя Димитър Цонев в предаването „В неделя с” по БНТ

Истина ли е "Истината за нас"

Водещата на „Истината за нас” - Силвия Лулчева, и продуцентът на шоуто Ники Николов ще се изправят лице в...

Events преди 13 години

Водещата на „Истината за нас” - Силвия Лулчева, и продуцентът на шоуто Ники Николов ще се изправят лице в лице с детектора на лъжата, за да премахнат и най-малкото съмнение, че историите и участниците в това предаване няма да бъдат истински.

От екипа на най-откровения и емоционален тв формат пожелаха да дадат личен пример на бъдещите участници, че не е толкова страшно и лошо да кажеш истината...

Полиграфското изследване на водещата и продуцента се състоя на 8 септември в Института по психология към МВР, като последният застана като гарант зад истинността на резултатите от теста.

За да отговорят на общо 10 въпроса пред полиграфа, двамата изкараха 8 часа на стола, на който преди тях са сядали задържаните по операциите „Наглите” и „Килърите”.

Гост в специалното издание на „Истината за нас” ще бъде Тодор Тодоров, началник сектор „Криминална психология” в Института по психология към МВР. Той ще представи официално резултатите от полиграфската експертиза.



„Ти или друг от продуцентите на „Истината за нас” използвате ли платени актьори или статисти като „двойки” в предаването?”, „Ти или друг от екипа на „Истината за нас” предоставяте ли фалшиви истории на двойките които ще участват?”, „Взимал ли си пари от който и да е от победителите в „Биг Брадър”, за може да спечели?” са някои от въпросите, на които ще отговори изпълнителният продуцент на „Истината за нас” – Ники Николов.

Силвия Лулчева ще отговаря на въпроси от типа на: „Знаеш ли със сигурност коя двойка ще спечели голямата награда от 100 хиляди лева в „Истината за нас” и „Участва ли в предварителна уговорка да спечелиш кастинга на „Истината за нас”.
 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.