Следва

Читателски рецепти срещу целулит. Изпитаният метод с утайка от кафе

Акценти от Седмиците на модата: Гримът по очите в Ню Йорк и Лондон

След пълната си инвазия по подиумите последните модни сезони „чистото лице” уморено се отдава на заслужен отдих и на власт стабилно пристъпват ярките цветове...

Hair преди 13 години

След пълната си инвазия по подиумите последните модни сезони „чистото лице” уморено се отдава на заслужен отдих и на власт стабилно пристъпват ярките цветове.

Така си е, позволи на очите ти да се порадват още няколко месеца на лекотата без грим, защото по всичко личи, а под всичко имаме предвид „така решиха Ню Йорк и Лондон”, че следващата пролет клепачите ти ще греят във всички цветове на дъгата. Спокойно, не едновременно. Тенденцията е цветът на сенките да бъде един, най-много два.

Ярки, ярки, колко да са ярки?! Ами, много. Наситено жълто, розово, синьо, тюркоазено, цветове лавандула и „мента с мляко”, както и бяло. Общо взето цветовете, които миналата пролет красяха ноктите ти, сега се изтрелват нагоре. При толкова ярък поглед, остави устните да „дишат” или пък направи като гримьорите на Giles Deacon и постави ярко червило, комбинирано с два цвята сенки с много брокат – но това само за парти, нали?!

Имаче, два цвята, преливащи един в друг, комбинираха и при Marc Jacobs, Jason Wu и Jean Pierre Braganza.

Завръща се и черният молив, който малко позагърбихме напоследък, но те съветваме да не му се доверяваш прекалено много все още. Има време, южните европейски столици все още не са казали последната си дума.
 

More Hair