Следва

Малка кожена рокля

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Супермоделът Аня Рубик отново направи дизайн в лимитирана серия за марката за аксесоари Quazi. Колекцията се нарича Anja Rubik+Quazi и е създадена в много ограничени количества, а аксесоарите и обувките, които Аня е създала са модерни, интересни и в допълнение със самата нея за рекламната кампания на линията, снимана от Artur Wesolowski, са направо зашеметяващи....

All fashion преди 13 години

Аня Рубик с дизайн за Quazi

Супермоделът Аня Рубик отново направи дизайн в лимитирана серия за марката за аксесоари Quazi.

Колекцията се нарича Anja Rubik+Quazi и е създадена в много ограничени количества, а аксесоарите и обувките, които Аня е създала, са модерни, интересни и в допълнение със самата нея за рекламната кампания на линията, снимана от Artur Wesolowski, са направо зашеметяващи.

Просто Лара и 90-ият юбилей на Vogue Paris




Цели 90 години манифест на френската мода и красота. Това празнува френския Vogue през октомври. А юбилейният брой е не с кой друг, а със самата Лара Стоун на корицата, за която каквото и да кажем вече, просто е излишно.

Изданието е в цели 622 страници и съдържа както фотографии на едни от най-известните съвременни майстори, така и снимки и интервюта, извадени от архивите. А тези, които имат късмета да се сдобият с изданието на френска земя, ще получат безплатно портфолио с увеличени емблематични кадри, публикувани във Vogue през последните 90 години.

Atelier Versace Fall 2010




Макар и вече да не е сред привилегированите да показват haute couture колекция на френските подиуми, модната къща на Донатела продължава да изработва модели в лимитирани бройки. Много харесваме кампанията за зимната колекция, която излезе наскоро.

Лице на кампанията е Monika Jagaciak или както накратко я наричат Jag, която е едно от младите и много търсени лица в модата в момента.

Остава само да гадаем в реплика на коя от роклите ще видим родните Галена, Елена, Малина, Къпина и т.н.

Dolce & Gabbana Spiga2 Store




Доменико Долче и Стефано Габана отдавна обявиха, че искат да създадат мултибранд магазин, за да подкрепят младите дизайнери, които харесват. Това се случи преди броени дни. Бутикът Spiga2 в Милано отвори врати като колаборация между световноизвестните италианци и млади дизайнери от цял свят.

В бутикът ще се продават дрехи на млади и още доказващи се дизайнери, лично избрани от Доменико и Стефано, заедно с аксесоари на линията Dolce&Gabbana.

Втори брой на The Gentlewoman




След успехът на първия брой на английското списание, дойде време да се запознаем и с второто издание. Основна тема на броя и корица на списанието е световноизвестната фотографка Inez van Lamsweerde, a в списанието ще намериш още интервюта с Йоко Оно, комедиантката Джулия Дейвис, както и изкючително много мода и креативни идеи.

В България можеш да се сдобиеш с него срещу 15 лв. от Salon Olfactive на Раковска 145.
 

More All fashion