Следва

Принтове за чудо и приказ в третия ден от модната седмица в Милано

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Вярно, че Лени винаги е бил бунтовникът. Виждали сме го как ли не, но една снимка от близките дни, направена по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, направо ни втрещи...

All fashion преди 13 години

Какво се случи с Лени?

Вярно, че Лени винаги е бил бунтовникът. Виждали сме го как ли не, но една снимка от близките дни, направена по време на Седмицата на модата в Ню Йорк, направо ни втрещи. Някак бихме могли да приемем роклята-топ, в допълнение с кожения панталон, но кожените ботуши до коляното и на платформа са много трудни за преглъщане, особено когато ги носи Лени.

Искаме си старата Аби!


Etro SS 2011; Chanel HC FW 2010; Versace FW 2010

Аби Лий Кършоу е едно от най-красивите и чаровни неща, които са се случвали на модата въобще. Няма да крием, че е в нашия топ 3, но малко се объркахме, когато преди около седмица, в самото начало на модната седмица в Ню Йорк, я видяхме с боядисана в почти бяло русо коса. Самата тя признава, че е било решение, за което дълго се е чудила дали да вземе. Ние мислим, че това не е нейната визия. Харесвахме я много повече преди – естествена и по детски красива. Сега повече ни напомня на кукла Барби.

Гримът при Giles Deacon и Moschino


Giles Deacon и Moschino SS 2011

Вчера си говорихме за основните акценти в грима, които наложиха Ню Йорк и Лондон и ретроспектирайки отминалата модна семица, нямаше как да не останем впечатлени с отрицателен знак все от нещо. Победители в случая се оказаха моделите от ревюто на Giles Deacon в Лондон, чиято брокатена „панда” визия направо ни втрещи, а и голяма част от модния свят направи отрицателен коментар веднага след ревюто.

Moschino пък беше другото „о, ле ле!!” в грима, само че от седмицата в Милано. Оранжев руж, прекалено силно и високо поставен, дублиращ се с цвета на червилото, ни напомни повече на руса „дива” с оранжев загар от солариум, отколкото на нещо красиво и естетично.

Леопард + бяла дантела = НЕ!


Dolce&Gabbana SS 2011

Винаги сме защитавали тезата, че леопардовият принт може да е страхотен, в зависимост от умелото му съчетаване. Също така винаги сме харесвали Dolce&Gabbanа, с техните красиви визии на италианската жена. Последната им колекция, показана преди броени дни, обаче имаше един детайл, който леко ни накара да повдигнем вежди. Почти цялата колекция е бяла и дантелена, с изключение на няколко черни модела и няколко такива с принт.

Смути ни визията на роклите, които съчетаваха леопардов принт с бяла апликирана дантела. Белият цвят, в съчетание с леопардовото не стои добре, ама никак. Особено, когато бялото е под формата на едра дантела. По-скоро ни напомни на евтино турско перде, отколкото на рокля Dolce&Gabbana.

Корицата на италианския Flair октомври 2010



Anouck Lepere е снимана от Jean-François Campos в може би една от най-нашумелите визии - тази на Prada. Позата на модела обаче е доста смущаваща, откъдето и впечатлението за лоши пропорции. Главата, която стои като "лепната", заради липсата на врат, талията, която изглежда като притисната в нещо ужасно тясно и дълго и тази маааалка къса ръчичка. Направо си е плашеща.


 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.