Следва

Рокфелер Сентър - Ню Йорк отвисоко

Новото ни тайно място - център BodyforminG

Ще ти споделим една тайна, но не казвай на никого, или само на най-добрите си приятелки, защото е от онези тайни, които се споделят само с важните хора...

All About Life преди 13 години

Ще ти споделим една тайна, но не казвай на никого, или само на най-добрите си приятелки, защото е от онези тайни, които се споделят само с важните хора. Открихме едно ново прекрасно място, където сбъдват мечти за идеална фигура.

Нарича се BodiforminG Center for Wellness & Heath и се намира на ул. Узунджовска 14, ет. 1 (като всяко тайно място има малка табелка на входния звънец, за да го открият само знаещите). Там те посрещат с мила усмивка и грижовни ръце, пускат ти релаксираща музика и те посвещават в техниките за моделиране на фигурата без оперативна намеса.

BodyforminG e дъщерна фирма на швейцарската компания Praxis Siwera GmbH, специализирана в:
- оформяне силуета на тялото чрез патентована ултразвукова третираща техника Osmolipocel;
- активиране на лимфната система и подобряване микроциркулацията на тялото с BEMER 3000 plus;
- засилване на кръвообращението и редуциране на целулита, натрупване на мускулна маса с вибриращия уред Body Plate;
- консултации за подобряване начина на живот: подобряване на хранителните навици и активността.



От скоро центърът предлага и още две нови услуги - RF лифтинг - безоперативна алтернатива на естетичната хирургия, уникална технология за подмладяване кожата на лицето и тялото, отстраняване на бръчки и целулит и масажи – антицелулитен, ароматерапевтичен, релаксиращ, сайонджи, лечебен и др.

Терапията е безболезнена и протича без белези, синини и оттоци. Не изисква време и енергия. Гарантира отслабване само на местата, на които искаш, за разлика от спорта и диетата, например. Тя ускорява обменните процеси, но намалява апетита в следствие на увеличеното съдържание на липидите в черния дроб (ефекта след ядене).

Как действа? Иновативен метод в борбата срещу мастните депозити и целулита!

BodyforminG използва най-новата технология за борба с упоритите мастни депозити и целулита. Тя е базирана на ултразвукови вълни, които механично разрушават клетъчната мембрана, което води до освобождаване на натрупаните мазнини. В следствие на това освободените мазнини се разграждат по естествен път чрез метаболизма. Процесът протича в 3 етапа.
- Първо се разбиват мастните клетки и се освобождават натрупаните мазнини с уреда Osmolipocel.
- След това се подобрява функционалността на лимфната система за по-бързо извеждане на освободените мазнини от тялото с уреда Bemer 3000 plus.
- Накрая се стимулира изгарянето на калории и се прави масаж на кожата с вибриращия уред Body Plate, подобряващ ефективността на разграждането на мазнините и антицелулитното лечение.

Всичко това се случва в следните зони: коремна област/ханш/талия; задни части/вътрешна и външна част на бедрата; коляно и прасец; ръце.

Подходяща е за хора с наднормено тегло за отстраняване на мастните натрупвания; за хора спазвали диета за отстраняване на локализирани мастни депозити в проблемните зони; за хора с нормално тегло, които искат да постигнат идеално оформен силует; както и за третиране на целулит.

Посети го и не забравяй да кажеш на най-близките си приятелки!
 

Още можеш да научиш тук>>>

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 ден

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 1 ден

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.