Следва

Искрено... и лично от Фърги за AVON

Читателски рецепти срещу целулит. Четири метода, с очаквано добър резултат

Тъй като рецептите са стотици, а ние нямаме търпение да ти дадем подаръка, решихме да обединим последните

Body преди 13 години

Тъй като рецептите срещу гонене на досадния целулит, които получихме на електронната ни поща са стотици, а ние нямаме търпение да ти дадем наградата за твоето усилие, решихме да обединим последните като публикуваме по четири, вместо по една на ден!

Какво ще ти препоръчаме днес от името на читателите на ViewSofia, чети по-надолу:

От Камелия Петкова:

Здравейте, тъй като ме заинтригувахте с материала и играта на LANCOME, бих искала да Ви споделя 1-2 мои метода за справяне с целулита.

В домашни условия се прави и е изключително приятно и удобно.
1. Използвам за масажор - не какъвто и да е или някакъв специален, а накрайника на сушоара си - дифузера комбиниран с утайка от кафето и става страхотен масаж.
2.Другият вариант е с етерични масла или специализирана козметика, но маслата вършат идеална работа и са доста приемливи като цена.
Единственото условие е да е по продължителна процедурата поне 30 мин. на ден.


От Антония Колева:

Здравейте,
нещата, които аз правя са, да пия много вода и да прилагам един нетипичен анти-целулитен масаж с....прахосмукачка. Идеята ми хрумна след като се подложих на вакуум масаж в студио. Е, у дома ми излиза доста по изгодно, макар и ефекта да е по слаб. Повторението е важно!


От Нина Стоилова

Рецепта за хубави бедра: Използвайте утайката от кафето си като обтривате с масажни движения бедрата си под душа с нея. Това подбрява кръвообръщението и ексфолира кожата, а кофеинът (съставка в доста продукти с отслабващо и антицелулитно действие) подсилва антицелулитния ефект от масажа. Предпочитайте по-безсолните храни, пийте повече вода, използвайте стълбите по-често от аснасьора, разхождайте се и танцувайте, колкото може повече.

Мая Иванова


Здравейте на целия екип на Viewsofia!
На първо място бих желала да изкажа възхищението си към изключителния Ви екип. Не знам дали има по-зареждаща "инжекция" за старт на деня на едно 24-годишно момиче, от това да отвори сутрин сайта Ви и да си изпие кафето, четейки и попивайки всяка статия... Къде набързо, къде толкова лежерно и приятно, това е моят малък ритуал сутрин. Останах очарована от статията в списание "Ева" (прочети в септемврийския брой на списанието - бел. ред) за Вашия ръководител. Досега не бях визуализирала някой от екипа Ви и наистина беше интересно да видя, частица от моето вдъхновение. :)) Надявам се, че в най-скоро време ще разкриете себе си в повече снимки и материал и съм сигурна,че всеки Ваш читател би се зарадвал.

Сега ще споделя една наистина изпитана рецепта в борбата с "портокаловата кожа", която моя позната, живееща в Индия ми каза. С нея наистина кожата става гладка и мека като коприна.

Рецептата:
Цеди се сокът на 1 лимон, бърка се с 2 супени лъжици животинска мас и 6-7 супени лъжици преварена утайка от кафе. Получената смес се натърква с масажни движения по проблемните области в продължение на 10-15 минути, след което се взима душ и кожата се намазва с хидратиращ лосион. Ефектът е страхотен при редовна употреба около месец. Получената смес може да се държи в бурканче в хладилника, ако бъде направена в по-голямо количество. Аз например си го правя за около седмица.


Утре, знаеш, отново сме на линия!
 

More Body