Следва

Гранд Хотел София ще бъде облят в розова светлина по инициатива на Estee Lauder

Стилът на френските телевизионни водещи

Да изглеждаш добре на екрана е може би първата основна задача на един водещ, защото дори неправилно поставена шнола за коса...

All About Life преди 13 години

Стилът не телевизионните звезди е тема занимавала ни открай време. Да изглеждаш добре на екрана е може би първата основна задача на един водещ, защото дори неправилно поставена шнола за коса, може да ни накара като зрители да натиснем бутона на дистанционното и да преминем на следващия канал.

Ето защо решихме да обърнем внимание на това как се справят с телевизионното обличане по света и у нас и да разгледаме стила на ТВ водещите в държавите с най-големите модните столици. Понеже в момента успоредно с нашата ТВ седмица тече и тази на модата в Париж, започваме с Франция и така в обратен ред на модно появяване ще разгледаме и Италия и САЩ, а най-накрая и родните звезди.

Френският телевизионен водещ от женски пол е преди всичко французойка, т.е. тя е по природа много елегантна, шик, нежна и сексапилна. Френските дами умеят да разпознават най-привлекателното у себе си и да наблегнат на него така, че да заглушат всеки недостатък във външния си вид.


Карин Фери

Така че, перфектната им визия се постига с много малко и то лек грим. Косата обикновена е небрежна, рядко оформена в прическа, по-скоро свободно падаща по раменете или прибрана в опашка. Те изпълват екрана с естествен чар и магнетизъм, а не с тонове пудра, изкуствена коса и лъскави дрехи.

Френските ТВ звезди са известни със сексапила си, като не малко от тях влизат в световни класации. В тази връзка медиите по цял свят се интересуват особено силно от две френски дами.


Мелиса Тюрио

Първата е Мелиса Тюрио, която се появява в Гугъл каквото и търсене свързано с френска телевизия да предприемеш, смятана е за истински Интернет феномен. Хиляди нейни фенове публикуват ежедневно снимки на Мелиса, привличащи огромна публика. Смятана е за едно от най-сексапилните в световен ефир, а и не само. Попадала е в редица класации за най-сексапилни жени, включително тези на Maxim САЩ и FHM Франция.


Лори Чолева

Другото име, особено нашумяло напоследък, е Лори Чолева (за сега няма данни тя да е българка), която се спряга като последната любов на звездата от 300 Джерард Бътлър. Двамата се срещат в столицата Париж покрай филма му с Дженифър Анистън Отстреляй бившата, когато по същото време Джерард имаше афера с бившата на Брад Пит.

Френската жена има способността дори по джинси и тишърт да изглежда елегантно и шик.


Елис Шасен

Възползвайки се от тази си даденост, домакините на телевизионни предавания доста странят от строгия стил на сакото и всъщност най-масово използван се оказва топът - с дантела или без, с пайети, с ръкави, но по-често без.


Сесил де Менибу

Интересна тенденция тук е, че колкото по-голям е бюстът, толкова по-надолу слиза деколтето, а колкото по-дълбоко е деколтето, толкова по-вероятно е притежателката му да се е появявала в мъжко еротично списание.



При мъжете обаче, етикетът все още почти не е разчупен. Всеки господин, който води вечерно предаване се появява на малкия екран задължително поне със сако, а в масата случаи отдолу е с риза и вратовръзка. "Кривванията” се изразяват в пуловер, например, но блуза с дълбоко деколте, разкопчана риза или пък прекалено ярки цветове няма.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 9 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.