Следва

С празничен брой и голямо парти MODA отпразнува 15 години

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Когато погледнеш дори само корицата на октомврийския брой на Interview, ти става ясно, че говорим за големи...

All fashion преди 13 години

Наоми Кембъл за списание Interview

Когато погледнеш дори само корицата на октомврийския брой на Interview, ти става ясно, че говорим за големи имена. Наоми Кембъл в сесия, снимана от Mert&Marcus. Какво повече да искаме. Макар и кадрите от самата сесия да са стряскащи на пръв поглед, това определено е поредната доза убийствено изкуство, ама буквално.

Edita Vilkeviciute за Numero #117 Октомври



Кадри, които те отнасят на друго, по-добро място. Париж, романтика и красотата на Едита, уловена по прекрасен начин от Camilla Akrans за 117-ия брой на Numero.

A love story – GANT by Michel Bastian SS 2011




Напоследък стана модерно колекциите да се представят с рекламни клипове. И за разлика от многото, които просто следват вълната, има такива, които наистина успяват да оставят трайно впечатление.

Такъв е случаят на модната марка GANT с дизайнер Michel Bastian и линията му за следващото лято. A клипът, режисиран от Carl-Axel Wahlstrom е направо една малка приказка от средата на миналия век. С най-прекрасната музика.

ShowStudio за Gareth Pugh SS 2011


И като сме на вълна видео презентации на колекции, не може да пропуснем един откровен шедьовър. Макар и да сме свикнали да виждаме подобни интерпретации от няколко сезона насам, този път Гарет Пю наистина стреля точно в целта с видеото, което представи лятната му колекция. Режисьор е Ruth Hogben, а другото име, което е самодостатъчно, е Кристен Макменъми, която е основен образ в лентата.

Бутилката на Issey Miyake за Evian



След колаборациите на най-известната марка вода Evian с дизайнери като Lacroix, Gautier и Paul Smith, новото име и дизайн вече е готово. Issey Miyake е сътворил нещо много красиво и с колекционерска стойност. Бутилката е в два различни варианта и ограничени количества.
 

More All fashion