С празничен брой и голямо парти MODA отпразнува 15 години

В София пък бяха реализирани снимките за корицата-мечта на MODA, като за целта списанието проведе мащабна...

Ти може би още не знаеш, но списание Мода навърши 15 години. И го отпразнува с голямо парти.

За празничния си брой MODA изпрати свои екипи в Милано, Лондон, Ню Йорк и Париж със задачата да заснемат сесии и да уловят духа на четирите модни столици.

В София пък бяха реализирани снимките за корицата-мечта на MODA, като за целта списанието проведе мащабна анкета сред своите читатели.

В специалното си издание MODA представя в нова светлина и три лица от свои знакови корици - Юлияна Дончева, Жени Калканджиева и Мария Илиева. Читателите ще се запознаят и с най-верните сътрудници на списанието през годините, които този път излизат на преден план, за да споделят любопитни спомени от работата си за медията.За рождения си ден MODA привлече британското DJ/MC дуо The Correspondents, което пристига за първи път в България по покана на MODA. Ексцентричните англичани превзеха сцената на Sofia Live Club, където на 3-ти октомври се проведе голямото парти за всички партньори и приятели на списанието.

Зад името The Correspondents се крият двама стари приятели - Mr Bruce и Mr Chuckles, които от 2007 г. насам смесват хип-хоп, дръм едн бейс, денс и електро суинг. The Correspondents, които са известни с необузданите си сценични изяви, са делили сцена с имена като Лили Алън, Bassment Jaxx, Dub Pistols.Сред голямата компания, удостоила с присъствието си българското списание бяха Наталия Гуркова, Жени Калканджиева, Диана Любенова.
 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia