Следва

Париж. Как започна уикендът

С празничен брой и голямо парти MODA отпразнува 15 години

В София пък бяха реализирани снимките за корицата-мечта на MODA, като за целта списанието проведе мащабна...

All fashion преди 13 години

Ти може би още не знаеш, но списание Мода навърши 15 години. И го отпразнува с голямо парти.

За празничния си брой MODA изпрати свои екипи в Милано, Лондон, Ню Йорк и Париж със задачата да заснемат сесии и да уловят духа на четирите модни столици.

В София пък бяха реализирани снимките за корицата-мечта на MODA, като за целта списанието проведе мащабна анкета сред своите читатели.

В специалното си издание MODA представя в нова светлина и три лица от свои знакови корици - Юлияна Дончева, Жени Калканджиева и Мария Илиева. Читателите ще се запознаят и с най-верните сътрудници на списанието през годините, които този път излизат на преден план, за да споделят любопитни спомени от работата си за медията.



За рождения си ден MODA привлече британското DJ/MC дуо The Correspondents, което пристига за първи път в България по покана на MODA. Ексцентричните англичани превзеха сцената на Sofia Live Club, където на 3-ти октомври се проведе голямото парти за всички партньори и приятели на списанието.

Зад името The Correspondents се крият двама стари приятели - Mr Bruce и Mr Chuckles, които от 2007 г. насам смесват хип-хоп, дръм едн бейс, денс и електро суинг. The Correspondents, които са известни с необузданите си сценични изяви, са делили сцена с имена като Лили Алън, Bassment Jaxx, Dub Pistols.



Сред голямата компания, удостоила с присъствието си българското списание бяха Наталия Гуркова, Жени Калканджиева, Диана Любенова.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.