Следва

SOFIA ARCHITECTURE WEEK 2010. „В периферията”

„Морска звезда” е новият младежки сериал, който тръгва по bTV на 8 октомври

Любов, лъжи, тайни, завист и семейни интриги очакват зрителите на bTV в новия младежки сериал „Морска звезда”...

Events преди 13 години

Любов, лъжи, тайни, завист и семейни интриги очакват зрителите на bTV в новия младежки сериал „Морска звезда”, който стартира по bTV на 8 октомври и ще се излъчва всеки делничен ден от 15:30 часа.

Поредицата разказва историята на Дениз - младо момиче, неспокойно, с големи мечти и надежди. Тя живее с майка си Мерием в малкото градче Симав, област Кютахия. Тъй като Дениз е единствено дете, майка й иска най-доброто за нея - да завърши Медицинския университет и един ден да стане лекар. След усилно учене Дениз най-накрая е приета в университета.

Щастието на Мерием обаче не трае дълго. От доста време тя е болна и й става все по-трудно да крие болестта от дъщеря си. Дениз пък мечтае да започне нов живот заедно с нея в Анкара, но Мерием има съвсем други планове. За да скъса с този живот, тя може да се довери само на един човек - Бахри Ходжа. Мерием познава Бахри от дълги години. Той е ръководител на отдел в медицинския факултет в Анкара.

Разбира се, тук се крие и голяма тайна: Бахри е истинският баща на Дениз. Освен Мерием обаче никой друг не знае за нея - нито Дениз, нито Бахри, нито съпругата му Икбал или трите й деца.

Дениз пристига в Анкара, за да учи медицина в непосредствена близост до баща си, без дори да подозира това. За кратко време тя успява да опознае семейството му. Младото момиче попада и в различна среда от тази, в която е живяло досега. Запознава се с младежи, произхождащи от по-богати семейства. С чисто сърце, тя се опитва да се адаптира към новия си живот, но дали ще успее и на каква цена?

Ролите в сериала се изпълняват от Гюнеш Емир (Дениз), Корай Еркьок (Мерт), Серхат Налбантоолу (Бахри), Мелмем Байток (Икбал), Башак Акбай (Пелин), Туан Туналъ (Йозгюр), Емре Иидемир (Озан).|
 
Епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 15:30 часа.

 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.