Следва

Йоана Барачи. Коя е тя и какво ще ни завещае за пролетта

Да или не на дълбоките деколтета в ефир?

Сексът продава е факт, който нямаме никакво намерение да оспорваме, изкуството на маркетинга вече го доказало...

Fashion преди 13 години

Сексът продава е факт, който нямаме никакво намерение да оспорваме, изкуството на маркетинга вече го доказало и усвоило до съвършенство.

Колкото повече сексуален привкус има една реклама, толкова повече интерес би предизвикала. Колкото по-дълбоко е деколтето на водещата, толкова повече зрители от мъжки пол ще бъдат привлечени.

Но кога деколтето в ефир е просто дълбоко и кога преминава благоприличните граници е сложен за отговор въпрос.

Зависи с каква насоченост е излъчваното предаване. Ако е детска забавна програма, тишъртът вероятно би изглеждал прилично отворен.

Ако става дума за емисия новини, тогава риза би била подходяща, защото целта на занятието новинар е да ти предаде важна информация и всякакви действия, които те разсейват от нея (като размахване на ръце и "изскачащи" гърди), са неуместни.

Ако става дума за вечерно шоу обаче границата пада доста надолу или почти граница няма.

Истината е, че не само гърдите предизвикват сексуални мисли, същото често с голям успех правят устните, погледа, шията, раменете, ръцете и глезените дори.

Но гърдите ”майчински” са поели всеки килограм морал, който се изсипва върху тях и преглъщат без срам всяка нападка.

Големите гърди са символ на изключителен сексапил е схващане налагано от бащи на синове толкова поколения назад, че едва ли скоро ще се отърсим от него. Но пък представящ ли си със задачата на мега привлекателна и респективно пошла част от женското тяло да бяха обременени устните и новините да се поднасяха през медицинска маска за лице.
 

Анкета

Да или не на дълбоките деколтета в ефир?

More Fashion