Следва

Алисия скрила детето си от Валери, търси 1 милион лева при раздяла

Мегън Фокс се събра с Кристиано Роналдо

Модната компания цели повишаване на приходите, което ще бъде почти сигурно с новите им рекламни лица...

Лица преди 13 години

Emporio Armani представиха новата си рекламна кампания за марката си бельо, в която участват две от най-известните и секси лица в съвременния свят – Мегън Фокс и Кристиано Роналдо.

Перфектните им тела красят черно-бялата фотосесия на бельото Armani, а италианците сякаш залагат на минимален риск с привличането на Роналдо и Мегън Фокс. Модната компания цели повишаване на приходите, което ще бъде почти сигурно с новите им рекламни лица. Кристиано, който кърши снага с 24-годишна руска супермоделка, е като магнит за пари, особено когато става въпрос за мода.

Същото важи и за Мегън Фокс, чиято кариера в киното върви стремглаво нагоре. Засега новата кампания на Emporio Armani е само външна, т.е. присъства единствено на билборди. Италианските дизайнери смениха титулярната си досегашна двойка за реклами – Дейвид и Виктория Бекъм като се надяват португалската звезда и синеоката американка да популяризират успешно марката по света.

Това не е първият път, в който Кристиано Роналдо снима за Armani. Съвсем наскоро, метросексуалният футболист участваше във видеоклип, който за отрицателно време събра милиони прегледи в интернет.
 

 

More Лица