Следва

Терапия срещу есенна депресия

С ревю Max Mara почете иконата на марката - палтото

На ексклузивно модно ревю в бутика на MaxMara бе почетена иконата на марката - палтото. Най-отбраната и вярна на марката аудитория набеляза новите попълнения...

All fashion преди 13 години

На ексклузивно модно ревю в бутика на Max Mara бе почетена иконата на марката - палтото. Най-отбраната и вярна на марката аудитория набеляза новите попълнения за есенно/зимния си гардероб, което се оказа доста полезно за тях, предвид температурите, с които ни изненадва ранен октомври.

Специално за гостите на събититето в бутика бе пресъздадена атмосфера на шивашко ателие от средата на миналия век и те имаха възможността да се докоснат до шивашките принадлежности, създали първото палто на MaxMara от 1951 г.

Сред жените на Max Mara бяха дами като Люба Ризова, шефката на Новините на bTV и PRO BG, Мария Стоева, Траянка Орфаниду, Катя Паскова, Нина Радева, Радмила Филева, Емануела Шкодрева, Гери Дончева и мн. др., които с интерес видяха моделите от трите линии на колекция есен/зима 2010 – MaxMara, Sportmax и Pianoforte.

Уникалното парти завърши с изискан коктейл, на който бяха поднесени отбрани суши хапки, кралски скариди с мирин и корен от ингва, сьомга с неро ди сепиа и ряпа дайкон и др. Прекрасното шампанско Freixenet допълни приятната атмосфера.



Клиенти на Max Mara в световен мащаб са Дженифър Лопез, Джина Дейвис, Глен Клоуз, Сандра Бълок, Катрин Зита Джоунс, испанската кралица София и много други.
 

More All fashion