Следва

Моят дом е моята крепост

Колко черни рокли стигат

Няма как да не регистрираш изобилието от черни рокли в софийските бутици. Има ги в летен вариант на доста привлекателни...

Fashion преди 16 години

Няма как да не регистрираш изобилието от черни рокли в софийските бутици. Има ги в летен вариант на доста привлекателни цени, подават се и от колекциите есен-зима 2007/2008. Последната, която обожаваме е модел на Paul Smith в лъскаво кадифе.

И дори да имаш няколко варианта в гардероба си, там винаги ще се намери място за още една. Тя може да е спортна, с плетени джобове, класическа коктейлна, или в сексапилна кройка с цип от главата до петите и винаги ще трупа ужасно много точки в полза на твоя чар и стил.

На черна рокля й трябва малко, за да се чувства добре - бронзов загар на тялото, изящен ток и малко, но ярко бижу, за предпочитане в злато. Лицето над нея е кристално чисто, с естествен, матиран тен. Очите - дълбоки, подчертани за повече изразност с черен молив или прецизна очна линия. Устните с гланц.

 

За да запазиш цвета на черната рокля, заложи на небезизвестния Perwoll за черно.

Rainy day предложение:
Черна рокля отново в стихията си. Открихме два модела, които с гумените ти черни ботуши от минала колекция Sisley, едно обикновено дънково яке, черен плътен клин и подходящите очила подреждат ефектен оutfit за дъждовно време.

Не ни благодари, чувствай се удобно и се усмихни на дъжда.

 

More Fashion