Следва

Just like this. Като в телевизионния ефир

Нашите момичета. Силвия Димитрова в кампания на италианската къща Anis

Красив мек профил, плътни устни, съвършено тяло. Всичко това в един единствен човек, малко след като преполовиш разлиствайки септемврийския италиански...

All fashion преди 13 години

Красив мек профил, плътни устни, съвършено тяло. Всичко това в един единствен човек, малко след като преполовиш разлиствайки септемврийския италиански Vogue.

Името е Силвия Димитрова, да, отново българка. Топмоделът на Ивет Фешън е едно от най-успешните ни момичета зад граница.

Видяхме я в рекламната кампания на италианската луксозна марка Anis. Тя е лице на зимната им кампания и грейна пред очите ни от страниците на Vogue, където реклама на модната къща.

Толкова е хубаво да видиш някой „свой” сред чуждата красота, в която обичаме да надничаме редовно.



Всички снимки на нашето момиче можеш да видиш на официалния сайт на марката, който е брандиран изцяло с лика на Силвия, която от доста време живее и работи основно в Милано и може да бъде забелязана често в реклами на италиански модни къщи.

Ние пък винаги се радваме на българските момичета, защото успехът за тях е и успех за всички в този бранш, нещо като глътка въздух.


 

More from View Sofia

Ето ги Снежанките на Victoria's Secret Holiday 2021

All fashion преди 2 години

Victoria’s Secret представиха Коледната си кампания, което правят по традиция всеки ноември. Този път имаме истинска каре-лудост, която ни се струва симпатична - не се сещаме за нещо по-коледно като мотив. Американската марка за бельо впряга в усилията си за оптимални печалби красивите Бела Хадид, Палома Елсесер, Адут Акеч, Тейлър Хил и Иман Хамам. Картинката на интимни дизайнерски облекла, включително меки фланелени пижами, дантелени флинтифлюшки, малко push-up, малко жартиери и много червена дантела, ни се струва идилична и навременна в навечерието на празника, така че разглеждаме с удоволствие. 

More All fashion