Следва

"Новите" цветове

Спомени от Париж и емоции в чифт красиви сандали

Седмичният ни feedback показва, че освен много подаръци, ViewSofia раздава и много красиви емоции...

Fashion преди 13 години

Седмичният ни feedback показва, че освен много подаръци, ViewSofia раздава от сърце и много красиви емоции.

Победителите от последните ни два мащабни читателски конкурса, Сандалите на колежката, и Моите летни находки, споделиха сладостта от наградата си, а за да им е още по-сладко – ние я споделяме с теб!

Благовеста Николова победи в шеметната надпревара за летни находки и спечели два билета до избрана от нея дестинация в Европа, осигурени от България Ер.

След като избра Париж и й пожелахме на добър час, Благовеста разказа за едноседмичната си романтична разходка в няколко незабравими кадъра от столицата на модата и любовта!

Ето и нейното писмо, изпратено на редакционната ни поща, дни след завръщането й от Париж:



Здравейте отново!

Както ви обещах, изпращам снимки от незабравимото за мен пътуване до Париж. Без вас то нямаше как да се осъществи. Благодаря ви още веднъж и ви пожелавам да направите още много хора щастливи, като раздавате такива прекрасни награди!!!

Хубава седмица,
Благовеста


От следващия голям фотоконкурс на страниците на ViewSofia, Сандалите на колежката, Сабрие Мустафова спечели чифт платформи oт Shoes8 и също ни изпрати снимки, от които чудесно може да се види, че краката в тях определено заслужават награди!



Здравейте, скъпа редакция,

Нека отново ви благодаря от сърце за прекрасната Награда!

Страхотни сте! Изпращам ви снимки на наградата си, която гордо съм обула за вас. Благодаря ви отново!
Страхотен ден ви пожелавам!

Love: S.Mustafova


За конкурсите вече знаеш - следи ни редовно, за да не изпуснеш поредното нестандартно състезания, защото ако го спечелиш - наградите са големи!
 

More Fashion