Следва

Какво е Celine за Фийби Файло сподели самата дизайнерка пред Financial times

Gap предприемат промени, но не и в логото

Ще си променяме логото, няма да си го променяме, ще търсим идеи, няма да търсим идеи... Всъщност старото си е готино...

All fashion преди 13 години

„Ще си променяме логото, няма да си го променяме, ще търсим идеи, няма да търсим идеи… Всъщност старото си е готино."

Ето така изглежда мисловната равносметка на Gap от миналата седмица. За щастие „новото” лого, което спокойно би описало компютърен софтуер, няма да го бъде, след като обра цялата възможна онлайн критика (над хиляда коментара и предложения на страницата им във Facebook). Очевидно в кризисни времена "клиентът винаги е прав" е закон номер едно в индустрията.

Промяната на логото трябваше да бъде първата стъпка от политиката на промени, която компанията собственик на Banana Republic, Old Navy, Piperlime и Athleta смята да предприеме, като пречупи визията си от класическия американски дизайн към модерен и секси. "Разбрахме, колко много енергия има около лейбъла ни и след много размисли решихме да се върнем към емблематичната ни синя кутийка," заяви говорителя на Gap Луис Кeладжи.



„Научихме много в този процес,” Марка Хенсън президент на марката за Северна Америка. „Може би ще дойде време да развием логото си, но ако и когато това се случи, ще го направим по друг начин.”
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.