Следва

Твоята голяма любовна история! Поредицата продължава. История за една изгубена любов

Не всичко е секс, дами! Не и пред една хубава пържола

Ако ти се струва нереално мъжа ти да пренебрегне едночасово мачкане на чаршафите с теб, по-добре не бързай със...

Лица преди 13 години

Преди време се натъкнахме на проучване, според което, не щеш ли, голям процент от мъжете страдали от нежелание да правят секс.

Ние, мъжката част от редакцията на ViewSofia, останахме леко шокирани, но и се замислихме какво би отвлякло мерака на силния пол към секса? Ако ти се струва нереално мъжът ти да пренебрегне едночасово мачкане на чаршафите с теб, по-добре не бързай със заключенията, а чуй за какво иде реч.

Истина е, че повечето мъже сме обсебени от крайната и заветна цел – секс, но понякога ни се прищява и нещо друго. И то не, защото имаш целулит или не ни привличаш сексуално, а поради простата причина, че обичаме да сме максимално настроени преди да скочим в леглото и да късаме бельо.

Знаем, че Бог е подарил на мъжа мозък и онова нещо между краката, но уви, когато едното от двете работи, за другото не остава кръв. И точно! Добрият секс не винаги е резултат от онзи орган под пъпа, а по-скоро от нагласата на ума. И за да ни е бистър умът, трябва да хапнем.



Да, мили дами, звучи кофти да бъдете предпочетени пред пържола с картофи, но това е реалността. За голям процент от жените подобна алтернатива е като филм на ужасите, но пък гладна мечка хоро не играе. Дали предпочитаме цвърчяща пържола пред секс? Да, предпочитаме!

Сексът си остава най-желаното занимание за един уважаващ себе си мъж, но това не стои на дневен ред, когато има Световно по футбол. Дали предпочитаме от полуфинал нагоре пред секс? Да, предпочитаме!

Тук вмъкваме, че да "изсексиш" жена си по време на рекламите е опция, но рискуваш жесток удар с тиган, гореща преса или въздесъщото наказание – „Ами като ти харесва мача, прави секс с него”.

Божеството „Футбол”, вселило се в милиони мъже, държи първото място в личната класация „Нещата, които мъжете предпочитат пред секса” на мъжката част от екипа на ViewSofia.

Популярната игра е способна да накара дори умиращ човек, да се озъби на смъртта с думите “Сега не е моментът. Изчакай малко, гледам финала.”! Не мисли, че не обичаме секса, даже напротив, но когато играе Меси, креватните блаженства могат да поизчакат. Жените също.



Храна, футбол, радост след победа или сълзи след загуба– дотук всичко звучи като една добра събота вечер, но без секс.

Молекулите на удоволствието при интимност са често заменяни от добро предложение, например за вечер по баровете, подкрепена с доста алкохол и редица поводи за флирт, с което да почешем мъжкото си его. И логично – дали предпочитаме парти пред секс? Ами, в повечето случаи – да, предпочитаме!

Нали не мислиш, че само ти може да казваш „Боли ме главата”, „Изморена съм”, а впоследствие да говориш един час по телефона или да гледаш „Сексът и градът”. При нас, мъжете, тези фрази са изразени под друга форма –мързел (което е доста често явление, но си е така), глад (още по-често явление) или примамливо предложение от трета страна, която най-често е друга жена. Звучи грозно, но истината обикновено не е хубава.



Другата крайност да предпочетеш нещо друго пред секс е външният вид. Когато си мъж и имаш толкова голям корем, че не можеш да си видиш онази работа, с извинение, за какъв секс говорим? В такива случаи е желателно да заместиш секса с диета и то доста сериозна. От онази с авокадо, която освен че ще ти стопи килограмите, ще те зареди със сексуален глад, заради високото съдържание на витамини със сложно име.

Заключението на мъжете в редакцията е следното – да, ние понякога предпочитаме футбол, запой и покер вместо секс, но тези отвратителни навици целят да ни „пречистят” от нервните мисли за работа, задължения, повечко килограми и какво ли още не. Не се правим на сексолози, но за да е хубав секса, трябва главата ти да е изпразнена от излишни мисли. Затова, дами, не се дръжте като ощипани госпожици, ако предпочетем нещо друго пред секс с вас, а ни подкрепете. Със сигурност е само временно! 
 

More Лица