Следва

Влюбване в Италия

Минка Кели - Най-секси на света, а никому известна

Най-сексапилната жена в света, учудващо, не е звезда номер едно и не е Анджелина Джоли! Приятелка на...

All fashion преди 13 години

Най-сексапилната жена в света, учудващо, не е звезда номер едно и не е Анджелина Джоли! Приятелка на бейзболист Минка Кели е провъзгласена за най-сексапилната жена от престижното американско списание за мъже "Ескуайър", научихме от lifestyle.bg.

Минка споделя радостите си с батъра на Ню Йорк Янкис Дерек Джетър и по принцип по професия е актриса, която обаче за своите 30 години не може да се похвали с кой знае какви запомнящи се роли в портфолиото.

Иначе е известна предимно с това, че е щерка на Рик Дъфи от "Аеросмит".

Когато я попитали как се чувства като най-сексапилната жива жена, Минка споделила, че всъщност никога не се е чувствала по този начин, даже фотосесията, която ще видите и вие в галерията, й била първата „секси".
Красивата актриса признава пред сп. "Ескуайър", че се чувства много добре на 30 години - много по-уверена, спокойна за недостатъците си и наясно със себе си.



Тя признава, че когато е била на 20, не е вярвала толкова в себе си.

Що се отнася до плановете й, Минка Кели каза, че не знае какво ще прави и се радва, че е така.

Класацията на "Ескуайър" всъщност представлява своебразен сексуален атлас на Земята. В него фигурират най-привлекателните жени от 195 страни в света. Критериите за подбор на кандидатките са очи, фигура, обаяние, достижения в спорта, активна жизнена позиция. В списъка на списанието попадат политически личности, първи дами, модели, актриси, кралици на красотата, танцьорки, певици и дори бивша сексуална робиня от Камбоджа.


Минка Кели

Наталия Водянова, която е с английско гражданство, е избрана за най-привлекателната рускиня, а бившият премиер Юлия Тимошенко е победителката пък във Великобритания. В класацията попадат и актрисите Натали Портман от Израeл, Моника Белучи като представител на Италия, Чарлийз Терон (ЮАР), Наталия Орейро (Уругвай) и Диана Крюгер (Германия).

Сред най-сексуалните жени на Земята са и Карла Бруни - съпруга на френския президент Никола Саркози, кралицата на Йордания - Реания, президентът на Аржентина - Кристина Фернандес де Кирчнер и първата дама на Азербейджан - Мехрибан Алиева.

Най-красивата българка според "Ескуайър" е варненката Ралица Иванова (блондинката вдясно), която от няколко години живее и работи като модел във Флорида, САЩ.
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.