Следва

ViewSofia препоръчва: Усети града

Нашият седмичен плeйлист

Има дни, които изкарваме само на бонбон с три лешника и хубава песен...

Music преди 13 години

Има дни, които изкарваме само на бонбон с три лешника и хубава песен.

Е, днес не беше един от тях, защото опитахме и от прекрасния ориз с маслини и сушени домати на колежката, но иначе схемата е бонбон-песен-супа-бонбон с леки раминавания при "супата."

Но хубави песни, не като новия сингъл на Rihanna, a като тези по-долу, истински вафли за душата.

1. Duffy - Well, Well, Well.

И докато пее, Дъфи потраква с токчета и танцува. Е, не е най-безупречната хореография, но е сладко и симпатично, а роклята й с убийствена цепка придружена от прекрасния й глас, правят великобританката още по-секси.



2. Kid Cudi - Erase Me.
Ново и готино.



3. Hurts - Stay. Внимавай, спрягат ги за огромни бъдещи звезди. Stay е третият сингъл от албума на групата на Happiness. Покрай него можеш да чуеш и втория Better Than Love, всъщност целият албум си заслужава прослушването.



4. Moloko - Sing It Back. Акустичната версия е страхотна. Иначе последното, което чухме от Ройшин е Mason feat. Roisin Murphy - Boadicea.



5. Cassius - I <3 U So. Подходяща е за фон на всякакви занимания.



6. Vanessa Paradis - Be My Baby.
Как може Ванеса да се съмнява, че е единствена - няма логика в този текст, но пък песента е прекрасна, вероятно точно заради французойката. Чудим се кой е по-голям късметлия - Джони или тя?!



7. Skye Edwards - Call me. Много нежен кавър на Blondie. Върви прекрасно с палачинки, сладко от малини, кафе и допълнителни "подласладители."



8. Stevie Wonder - Signed, Saled, Delivered (I'm Yours).
За сладките неделни сутрини.



9. James Blake - Limit To Your Love.
За когато вали, т.е. целодневно слушане, предвид времето навън.



10. Radiohaed - All I Need.
Намерихме красивия лайв в "мазето". Ако не познаваш мястото, ще ти кажем, че е като пещерата на Али Баба, но само с лимитирани серии музикални скъпоценности. Със сигурност ще попаднеш на страхотно изпълнение на любимата си група, като това на Gnarls Barkley - Cee Lo направо хипнизира пеейки Crazy - както и ще попаднеш на най-готините имена на банди изобщо като Band of Horses, Cold War Kind, CSS, My Morning Jacket, Operator Please, Seasick Steve, Super Furry Animals, The Dead Weather, White Denim и т.н. С тях предстои да те почерпим за напред. За сега се настани удобно и се впусни в един вълшебен уикенд с нежнaта All I Need.



 

More Music