Следва

Пуловерът: За спомен от баба

Наши момичета на кориците или България търси Top models of Rosebud

Има само едно място, на което трябва да бъдеш тази седмица – грандиозният финал на международния конкурс...

All fashion преди 13 години

Има само едно място, на което трябва да бъдеш тази седмица – грандиозният финал на международния конкурс “Top models of Rosebud” за лицата на американското списание Rosebud. Зала 3 в НДК ще се превърне в невиждана досега сцена, на която 40 красиви българки ще се състезават за сърцето на Северна Америка.

Сбъдната американска мечта подарява списание Rosebud на 12 родни красавици, които ще се радват на слава, фенове и бляскава кариера в Северна Америка.

На истинско бляскаво холивудско шоу ще присъстват 750 VIP гости в петък вечер 22 октомври. За спектакъла са грижат истински професионалисти, които пристигнаха в България директно от Холивуд по покана на организаторите на събитието.

Водещ на церемонията е американският актьор Джонас Толкингтън (Jonas Talkington). През 2006 година той участва заедно с Морган Фрийман и Джон Кюсак със суперпродукцията The Contract.

Като в истинска класна церемония, сцената не може да бъде лишена от присъствието на красива дама. Тази роля е отредена на Ирен Леви, която ще партнира на Джонас Толкингтън по време на церемонията.

Всички участници и гости на церемонията ще се почувстват като на холивудска премиера, твърдят организаторите.

Няма бляскаво шоу или конкурс, който да няма червен килим, по който да се разходят най-скъпите обувки и най-изисканите рокли. Организаторите на “Top models of Rosebud” ще постелят най-дългия в България червен килим от бул. „Витоша” до НДК.

Шоуто си струва да се види, но най-много ни хареса идеята за дългия червен килим.

А финалистките вече са избрани - 40 претендентки ще се състезават за лице на списание Rosebud.
 

More All fashion