Следва

Phantasya представя "София"- уникалната романтична колекция бижута

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Кети Пери се изживява като палава поп-арт котка в рекламната кампания на първият си парфюм...

All fashion преди 13 години

Котето Пери

Кети Пери се изживява като палава поп-арт котка в рекламната кампания на първия си парфюм. На фотографиите, дело на Miles Aldridge, Кети носи латексов костюм на котка в розово и лилаво, допълнен от латексова опашка и огромна топка прежда. Изображението трябва да се заиграва с бутилката на аромата, която има формата на котка, скъпоценни камъни за очи, метални акценти и лавандулово оцветяване.

Всъщност не харесваме имиджа на Кети напоследък. Тя е безумно красива и секси, но цялата "шарения" и помпозност около нея откровено ни дразни и кампанията й потвърди това мнение.

Chloe обичат YSL



Гафът на седмицата, безспорно.

Рекламната кампания на последния аромат на Chloe определено вдигна много шум тези дни, но не в добрия смисъл. За Love Chloe, Ракел Цимерман носи характерните за лейбъла дрехи плюс един колан на Yves Saint Laurent, не на Chloe, за завършек. Най-интересната част е, че колана присъства единствено в снимките за големи билборди. Това си е едно гигантско УПС!

Дантелени чорапогащи в телесен цвят



Модата на дантелените, фигуралните, плетените и какви ли още не чорапогащи все още не ни е подминала, напротив, във всички цветове на дъгата и не само, с изключение на телесен. Класическите найлонови чорапогащи в телесен цвят все още са спорна територия, но с дантелен в цвета на кожата ти, молим те, недей. Създава се ефекта на силно окосмени крака, който не вярваме, че търсиш.

Тайлър Момсен на корицата на сп. Revolver



Звездата от Gossip Girl отдавна си призна, че купува обувките си от магазини за стрийптизьорки, но съдейки по корицата й за сп. Revolver не се ограничава само до обувки. Очевидно е заменила ултра късите рокли, които и без това не покриваха много, с просто-по-бельо.

Чудим се, трябва ли една тийн икона да изглежда така?!

Dolce&Gabbana мамят данъчните



Данъчните измами не са само наша национална черта. И италианците го правят. Дизайнерите Доменико Долче и Стефано Габана бяха обвинени миналата година в данъчни злоупотреби, заради създаването на холдинговата компания Gado Srd, на която те продадоха лейбълите си Dolce&Gabbana и D&G през 2004, за да избегнат по-високите данъчни такси в Италия. Според полицията те са излъгали и за сумата, на която са сключили сделката и дължат още такси за трансакциите.

За сега обвиненията върху двамата дизайнери са свалени, но седем техни служители все още се разследват. Ако се окажат виновни, ще трябва да изплатят около $1.12 милиона в такси и данъци.
 

More All fashion