Следва

Пуловер вместо прегръдка

Phantasya представя "София"- уникалната романтична колекция бижута

Мотиви от забележителностите на София, както и специално направен парфюм от розова вода от Raulph Laurent за колекцията са тазгодишните отправни точки на Phantasya....

All fashion преди 13 години

Само 3 години на българска почва, столицата ни успя да вдъхнови дизайнерите за новата колекция на швейцарския лейбъл Phantasya.

Мотиви от забележителностите на София, както и специално направен парфюм от розова вода от парфюмениста на Jil Sander Марк Крьости за колекцията, са тазгодишните отправни точки на Phantasya.

Основата в модната визия. Новата колекция бижута на Phantasya възхвалява тайнствената красота на копнежа.

Вдъхновена от магията на българската роза, от София-столица с 4 хилядолетна история и от Храм-паметник Александър Невски, дизайнерският екип на Phantasya усъвършенства линия пищни бижута, подходяща за ежедневието и вечерния тоалет.
Фотосесиите в каталога са дело на известния моден бразилски фотограф Пино Гомес.



Колекцията е както женствена и съблазнителна, така и излъчваща увереност и романтика. Изработени от чисто сребро,фини бижутерийни метали и кожени каишки, колекцията "София" е обсипана със полускъпоценни камъни и кристали Swarovski. "София" е достъпна в международните дистрибуторски каталози, както и в специалните модни къщи в над 20 държави в света.



Огранизираното официално събитие от ексклузивния представител на Phantasya за България Санси 2002, което се проведе във Военния клуб,  бе представена колекцията в присъствието на собственика Шон Тоблер, дизайнера Карин Вагмюлер и много гости.

Колекциите бижута Phantasya можеш да откриеш:

The Mall: партер, магазин Phantasya – тел: 0888 12 06 12
Mall of Sofia: ет. 1 щанд-бутик Phantasya – тел: 0888 11 06 11
Corner: Летище София, Терминал 2, Заминаващи

 

More All fashion