Следва

Палавият Ню Йорк

Йога срещу бръчки. Естествено, че е за всеки

Не питаме защо днес не сме толкова красиви като онзи ден, по-онзи ден или три години по-рано, защото знаем...

Beauty News преди 13 години

Не питаме защо днес не сме толкова красиви като онзи ден, по-онзи ден или три години по-рано, защото знаем причините! Знаем, че не сме били на козметик от месеци, че не сме полагали достатъчно грижи за краката си, избягваме стълбите за сметка на асансьора и заместваме обяда с кафето!

Мускул закърняват, когато не се движат, а рано или късно гравитацията си казва думата и удря жестоко по най-съблазнителните ни места – сещаш се – гърди, коремче, дупе…

Но най-безмилостна и непростима е грешката ни към лицето. Защото малките недостатъци могат да се прикрият и понякога да са по-симпатични дори, но отпечатъците върху клепачите, устните и бузките са пагубни за самочувствието!

И не, решението не е скалпел! Не че е забранено, но няма да ти помогне за дълго време! Започни не от утре, не от другата седмица, а от днес –йога срещу бръчки, препоръчана от 24 часа от книгата на Анелис Хаген, а нейни последователи са Гуинет Полтроу (38) и Дженифър Анистън (41).



Нестандартни, не толкова привлекателни като онези с потенето по бягащата пътечка, но все пак – упражнения.

Прави ги насаме, защото за него, гадже, съпруг или куче, са доста неестествени.

Например онова с безизразната усмивка, което гледаме върху лицата на всеки обслужващ персонал в цивилизованите страни – празен поглед, но широка и добре оформена усмивка ще разтегнат някои от 19-те мускула по лицето, за да си красива и след 10 години – нарича се „Усмивката на сфинкса”.

За хубава челюст, твърди устни и стегнати бузи пък се препоръчва "Пчеличка". Нейната сложност е в това, че трябва да бръмчиш и да издаваш звуци като пчела затворена уста, като в същото време да движиш челюстта си все едно дъвчеш четири пъти. Не го прави в офиса, за да не ти се налага да обясняваш странното си поведение!

Хайде смело, все пак го правим в името на красотата!
Ние в момента също „бръмчим”!|
 

More Beauty News