Double Trouble: Двойно заКЛЪЧване

Две красиви чанти. Не, не...две изумителни чанти!

Две красиви чанти. Не, не...две изумителни чанти!

Направо сме влюбени в последната глътка винтидж въздух във ViewSofia Shop. Две винтидж малки и кокетни чанти от естествена кожа и естествен велур - в тъмнокафяво и бежово.

Направо си плачат да ги носиш в ръка, докато си облечена в последната красива рокля, която си купи съвсем скоро.

Отиват на малката черна дантелена рокля и на червения ти копринен шал, а с тъмнокафявите сандали на много висок ток, които пазиш само за специални случаи, ще запеят във виртуозен дует.

 Затова бързай, бързай, поръчвай.

Винтидж клъч в бежово
Винтидж клъч в тъмно кафяво
 

Коментари: 4

J
Jasmine Verde (2010/11/04 / 12:34)
Velina, кефиш!
V
Velina (2010/10/23 / 02:20)
Освен ако не е пародия на онова списанийце, което наскоро иронизирахте, не бих могла да повярвам, че е истина... когато го прочетох там, понятието „КЛЪЧ“ (да ме прощават по-деликатните духом и слухом), си казах, че сигурно е заради главната редакторка-типична блондинка и типичен представител на онова котило - „Стори“, „Блясък“, „9 месеца и половина“ и пр. там имаше и няколко други подобни събития, пардон, „ивенти“. и го отписах. като потенциално приложение на скромните ми КЕШ ФЛОУЗ. но тук мислех, че ще намеря нещо по-добро (без да броим предложенията на неразположени моми с блудкави псевдоними да премахнете коментарите...много удобно, надявам се, не излиза от вас самите).
V
Vintage queen (2010/10/22 / 14:36)
Красавици!
C
chloe (2010/10/22 / 11:30)
Прекрасни са и двете!:)

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.