Следва

Шоу Елит

Красивата Валя Войкова в "Търси се"

Водещата на „Новините” по PRO.BG Валентина Войкова ще бъде гост в „Търси се” тази събота, 23 октомври, от 11...

Events преди 13 години

Водещата на „Новините” по PRO.BG Валентина Войкова ще бъде гост в „Търси се” тази събота, 23 октомври, от 11 часа, по bTV. За любовта, многолюдното си семейство и екстремните си страсти извън телевизията Валя за първи ще разкаже именно в „Търси се”.

Първата изненада за нея ще бъдат банкера Левон Хампарцумян и неговата съпруга Мариана. Те ще споделят, че с Валя освен приятелството ги свързва и страстта към забавленията.

Банкерът ще предизвика водеща да зададе три въпроса на руски език на любимия си политик Владимир Путин. Кои са най-важните неща, които иска да разбере Валентина от Путин ще стане ясно тази събота.

Най-емоционална ще бъде срещата на Валя с нейните родители. Екипът на „Търси се” пътува до Пловдив, за да се срещне с тях и да изненада водещата. „Валя е най-малката от трите ни дъщери. Беше много магнетична още като бебе.

Тя е много дълбок и раним човек. Много ни щади и винаги ни липсва”, развълнувано ще споделят родителите на водещата.

През сълзи Валентина ще разкаже как „от малка ми се налагаше да се справям с домакински задължения. Била съм много обгрижвана и все още усещам голямата любов, която ми дават родителите”.



Много вълнение ще предизвика у нея и срещата с двете й сестри – Цвети и Катя, които са доста по-големи. „Ние отгледахме Валя, а тя после отгледа децата ни. В много случаи я усещаме по-голяма и по-мъдра от нас”, ще признаят те. Зрителите ще научат и защо Валя Войкова празнува Бабинден. Оказва се, че тя е прерязала пъпната връв при раждането на един от племениците си, което се случило в дома им.

Каква е Валя като майка ще разкрие нейният син Константин. „ Ние сме като приятели. Всичко споделям с нея, тя разказва проблемите си и заедно дори се забавляваме”, разкрива Косьо. Валя ще разкаже и история на своята любов със съпруга й Пламен.

В студиото на „Търси се” зрителите ще видят още певческият талант на Валентина, как тя играе ръченица и стреля с пушка. И за финал водещата на PRO.BG ще покаже на зрителите най-големия огън, който пламти в душата й - „Огън от любов”.
 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?