Следва

Обичаме го... този матов маникюр

Палавият Ню Йорк

Къде отиват всички, които напускат Ню Йорк, пита Саманта в един от епизодите на Сексът и Градът?! Има...

Celebrity beauty преди 13 години

Къде отиват всички, които напускат Ню Йорк, пита Саманта в един от епизодите на "Сексът и Градът"?! Има основателна причина Ню Йорк да се счита за града на мечтите – Голямата Ябълка е домът на най-сексапилните жени в света, най-готините места и най-горещите партита.

Вдъхновен от този напрегнатия начин на живот в града на градовете, емблематичната марка Playboy представя новия модерен и съблазнителен аромат за мъже: New York Playboy, в който е уловена енергията на града определящ тенденциите.

Преуспелият, стилен и харизматичен нюйоркчанин изглежда добре, притежава чар и знае как да има луксозен живот, към който всеки млад мъж се стреми.

Ню Йорк е домът на най-добрите свалячи и всяка вечер от седмицата нощният живот е в разгара си. Но трябва да запомниш: за да живееш така в този град, трябва да си много спокоен и уверен.

Животът е многостранен и динамичен – една типична вечер може да започне от арт галерия в Сохо (Soho), след това да продължи в най – готината дискотека в Ийст Вилидж (East Village) и накрая – вечерта да завърши с частно парти на покрив на сграда в Бауери (Bowery). В Ню Йорк е забавно през цялото време.

Като никой друг град Ню Йорк излъчва уникално чувство и точно заради това ароматът New York Playboy заслужава индивидуален, нестандартен и неповторим стил. За да възхвали оригиналния уличен стил, Playboy обединява силите си с известния графити-артист Сийн (Seen), с който заедно създават дизайна на опаковката на New York Playboy.

От 1980 година Сийн (познат като Ричард Мирандо) е важна фигура от нюйоркската сцена за графити. Той става световна икона на движението със своите 1982 документални „Войни на стилове”. Само провъзгласяването за „кръстник” на изкуството на рисуване на графити превръща Сийн в международно признат водещ артист и неговото изкуство е представяно в целият свят.



Интересният дизайн на Сийн се разполага върху правоъгълната кутия, в която е опакован парфюмът. Нарисуваното със спрей Playboy Зайче открояващо се на фона на тухлена стена, създава впечатляваща, много стилна опаковка, която няма как да не бъде забелязана.

С лъскава и изтънчена шише с леко закръглена форма, приличаща на колба, New York Playboy напомня на едни от другите аромати от успешната Playboy линия - Miami, Las Vegas, Hollywood, Malibu и Ibiza. Както другите аромати, New York също има отличителен знак във формата си – лилавото.

Вместо с изчистена черна визия като при останалата част от колекцията, New York Playboy е подчертан с поразителните графити на Сийн. Заедно с добре познатото лого на Playboy Зайчето се вижда и подписът на Сийн, които са изобразени на тухлената стена с леки лилави оттенъци. За разлика от останалите изображения върху ароматите, тук Playboy Зайчето е със специален дизайн: името Playboy е написано със спрей и е в силно червено, синьо и жълто на фона на електрическото синьо. Крайният ефект е много атрактивен, хващащ окото и изключително оригинален, точно какъвто е и Ню Йорк.

Модерен аромат с дървесен привкус, New York Playboy улавя енергията на града, който никога не спи. Натисни, за да играеш (Just press to play).

Ще намериш Playboy New York в магазините за селективан парфюмерия.
 

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи