Следва

Еволюция на вечността - Вълнената пола

Звезди в Escada

Бруно Зелцер (Главен изпълнителен директор и административен вицепрезидент на ESCADA) и Мегха Митал...

All fashion преди 13 години

Бруно Зелцер (Главен изпълнителен директор и административен вицепрезидент на ESCADA) и Мегха Митал (президент на ESCADA) посрещнаха звездни гости в основния бутик на марката в Мюнхен преди няколко вечери.

Домът на възкръсналата германска модна икона е с изцяло нова визия, отговаряща на новия път на развитие, който ЕSCADA пое след като бе спасена от фалит от фамилия Митал.

Мегха, снахата на един от 10-те най-богати хора в света Лакшми Митал, спечели надпреварата със Свен Лей, син на основателите на мюнхенската модна марка, и в края на 2009 купи изпадналата във финансов колапс легенда, за да я върне на почитателките й по целия свят.

Днес ЕSCADA блести по модните подиуми с модели, достойни за славната история на компанията.



Партито обаче също премина слвано и как няма, когато Ема Робъртс, (дъщеря на Ерик Робъртс и племеница на Джулия Робъртс), холандската актриса Текла Ротън от филма на Джордж Клуни „Американецът”, телевизионната водеща Джудит Ракерс, Херберт Бурда, собственик на Hubert Burda Media, издател на над 250 списания в и извън Германия (сред които Focus и Bunte) със съпругата си Мария Фюртвеглер-Бурда и други величия удостоиха с присъствието си немската луксозна марка.


Палома Фейт (облечена с тоалет на ESCADA), Даниел Вингейт (главен дизайнер на ESCADA) и Ема Робъртс (облечена в тоалет на ESCADA)


Изпълненията на Палома Фейт пък бяха фонът на бляскавото парти.

В България в петък пристигнаха нови модели от колекция Есен-Зима 2010/2011, така че ако си фен, ти знаеш къде е бутикът, но все пак: ул. „Алабин” 56 в София и във Варна на ул. Стефан Караджа 16. 
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.