Следва

Червената афера с Бенисио Дел Торо

Софийски потайности: Студио BS - нашето тайно място

Ами, не умеем да пазим тайни, когато са хубави и си плачат за споделяне. Не става въпрос за клюки, а за онези...

All About Life преди 13 години

Ами, не умеем да пазим тайни, когато са хубави и си плачат за споделяне. Не става въпрос за клюки, а за онези мили малки неща, които предпочиташ да не издаваш от егоизъм, за да останат само за теб, въпреки че на мястото, където ще те заведем днес, се раждат доста клюки.

Фризьорски салон, много ясно, както би го определила баба, но местата където ни подстригват косата отдавна не са просто фризьорски салони. „Подшушваме” ти студио BS.

Сред страхотен интериор и уютен персонал се чувстваш направо у дома си. Там винаги разбират колко малко точно да скъсят връхчетата ти и колко светло светлокестенява искаш да бъде косата ти, както и всички други капризи, които можеш да имаш към модерното фризьорство.

Освен това можеш естествено да удължиш косата си и да си вземеш малко коса за вкъщи под наем. А покрай всичко това, да ти направят маникюр, педикюр и ноктопластика.





Студиото предлага услугите и на козметик, което може да направи престоя ти още по-полезен и приятен.



Екипът от профеисоналисти на Бистра Стоилова знаят как да претворят личните ти фантазии върху външния ти вид, придружени с усмивка на излизане.



Намира се на Лайош Кошут 32, а един приятен глас отговаря на телефон 0886 24 71 60. Опитай!
 
Тази седмица се посвещаваме на красотата и грижата за външния вид, така че очаквай още новини за последните козметични продукти, тайните за красотата, които всяка жена трябва да знае, и още приказки за принцеси! 

More from View Sofia

More All About Life