Следва

Състезанието започва сега! Нека най-стилният победи

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Макар и малко позаслабнала, още леко пухкавата Кристал е обаятелно секси в ноемврийския брой на датското издание Avant Garde, снимана от Philip Riches...

All fashion преди 13 години

Кристал Рен за Avant Garde ноември 2010

Тя е толкова красива. Тя не е тапициран скелет, а жена. Нещо като Лара Стоун, но с малко повече плът и още по-женствено излъчване.

Макар и малко позаслабнала, още леко пухкавата Кристал е обаятелно секси в ноемврийския брой на датското издание Avant Garde, снимана от Philip Riches.

Наташа Поли на корицата на Vogue Paris ноември 2010



Наташа е, да. Не руса, а вече брюнетка. С изрусени вежди и точно копие на прическата, с която се разходи по подиума на дефилето на Givenchy за следващото лято. Дори колегите от NYMag изказват съмнения, че корицата е снимана веднага след ревюто.

Ние не знаем каква точно е истината, но пък изключително много харесваме корицата по две причини. Първата е самата Наташа и това, че е още по-красива с този цвят коса, а втората е ясна - Mario Sorrenti и Vogue Paris.

Lanvin за H&M



От H&M определено знаят как да дразнят публиката си, в добрия смисъл, разбира се. Ето и втория кадър от колекцията на Албер Елбаз за H&M. И ако в първия кадър роклите бяха черни, то тук цветове да искаш.

Много харесваме роклята, в която е облечена Hannelore Knuts и чантата и обувките на все още русата Наташа Поли.

Линдзи Уиксън в кампанията на новия парфюм на Versace “Vanitas”



Линдзи е едно от съвсем новите и много успешни имена в модата, макар и да е само на 16 години. А тук тя е направо неузнаваема.

Харесваме това, просто защото е красиво, макар и всичко, с което Линдзи се отличава, да е заличено. Момичетата на Донатела винаги са красиви, винаги! А новият парфюм излиза през ноември.

Mademoiselle Agnès en Mercedes




Малко късно ви информираме, но признаваме, че просто чакахме да излязат още клипчета, но това така и не се случи, уви.

Очарователната Мадмоазел Анйес, която винаги ни е забавлявала с телевизионното си присъствие по време на седмиците на модата, този път, вместо редовния си филм “Habillé pour…” (Облечен за…), тя направи поредица от интервюта в кола, предоставена от Mercedes, по време на седмицата в Париж, всички, от които са изключително забавни и интересни.

Сред модните звезди, участващи в епизодите, които можете да видите на сайта на френския Vogue са Анна Делло Руссо, Карли Клос, Баптист Джиябикони, Питър Филипс, Катрин Баба, Джоана Прайс и др.
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 17 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.