Следва

Състезанието започва сега! Нека най-стилният победи

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Макар и малко позаслабнала, още леко пухкавата Кристал е обаятелно секси в ноемврийския брой на датското издание Avant Garde, снимана от Philip Riches...

All fashion преди 13 години

Кристал Рен за Avant Garde ноември 2010

Тя е толкова красива. Тя не е тапициран скелет, а жена. Нещо като Лара Стоун, но с малко повече плът и още по-женствено излъчване.

Макар и малко позаслабнала, още леко пухкавата Кристал е обаятелно секси в ноемврийския брой на датското издание Avant Garde, снимана от Philip Riches.

Наташа Поли на корицата на Vogue Paris ноември 2010



Наташа е, да. Не руса, а вече брюнетка. С изрусени вежди и точно копие на прическата, с която се разходи по подиума на дефилето на Givenchy за следващото лято. Дори колегите от NYMag изказват съмнения, че корицата е снимана веднага след ревюто.

Ние не знаем каква точно е истината, но пък изключително много харесваме корицата по две причини. Първата е самата Наташа и това, че е още по-красива с този цвят коса, а втората е ясна - Mario Sorrenti и Vogue Paris.

Lanvin за H&M



От H&M определено знаят как да дразнят публиката си, в добрия смисъл, разбира се. Ето и втория кадър от колекцията на Албер Елбаз за H&M. И ако в първия кадър роклите бяха черни, то тук цветове да искаш.

Много харесваме роклята, в която е облечена Hannelore Knuts и чантата и обувките на все още русата Наташа Поли.

Линдзи Уиксън в кампанията на новия парфюм на Versace “Vanitas”



Линдзи е едно от съвсем новите и много успешни имена в модата, макар и да е само на 16 години. А тук тя е направо неузнаваема.

Харесваме това, просто защото е красиво, макар и всичко, с което Линдзи се отличава, да е заличено. Момичетата на Донатела винаги са красиви, винаги! А новият парфюм излиза през ноември.

Mademoiselle Agnès en Mercedes




Малко късно ви информираме, но признаваме, че просто чакахме да излязат още клипчета, но това така и не се случи, уви.

Очарователната Мадмоазел Анйес, която винаги ни е забавлявала с телевизионното си присъствие по време на седмиците на модата, този път, вместо редовния си филм “Habillé pour…” (Облечен за…), тя направи поредица от интервюта в кола, предоставена от Mercedes, по време на седмицата в Париж, всички, от които са изключително забавни и интересни.

Сред модните звезди, участващи в епизодите, които можете да видите на сайта на френския Vogue са Анна Делло Руссо, Карли Клос, Баптист Джиябикони, Питър Филипс, Катрин Баба, Джоана Прайс и др.
 

More All fashion