Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Макар и малко позаслабнала, още леко пухкавата Кристал е обаятелно секси в ноемврийския брой на датското издание Avant Garde, снимана от Philip Riches...

Кристал Рен за Avant Garde ноември 2010

Тя е толкова красива. Тя не е тапициран скелет, а жена. Нещо като Лара Стоун, но с малко повече плът и още по-женствено излъчване.

Коментари: 3

D
devil_kin (2010/10/27 / 13:46)
подкрепям напълно и двете мнения
J
Jasmine Verde (2010/10/26 / 10:17)
Права си, say hi to eva, и на мен ми направи впечатление този израз "леко пухкава". Жалко, че именно ViewSofia го употребяват. На мен подобни нелепи квалификации и слагане на жените в категории според теглото са ми смешни, но на момиче на 13 години, жадно поглъщащо всеки ред от модните списания или от този моден сайт, такъв израз би могъл да подейства пагубно за здравето (психическо и физическо). Странно, но едно такова изразче може да убеди момичето, че е "пухкаво" или направо "дебело" от раз, а убеждаването, разговорите и примерите, които ще получи от родители, роднини, близки, дори лекари, няма да свършат никаква работа. Уважаеми редактори, бъдете по-отговорни към младото поколение, защото то е изключително обременено от куп ненужна информация, както и от вредни и неверни клишета и предразсъдъци, че само слабият заслужава добро самочувствие и че си ценен, ако носиш скъпи дрехи и обувки, а не защото четеш, образоваш се, културен и възпитан си, уважаваш другите.
S
say hi to eva (2010/10/25 / 14:31)
"леко пухкава"? кристал рен вреди на младите момичета много повече, отколкото онези "тапицирани скелети"! докато моделки като freja beha или аби лий са си откровено кльощави и никой не се опитва да завоалира нищо (нито вредното влияние от имиджа им в/у момичета с по- лабилна психика, нито нищо), кристал рен все още се води "пухкава", plus size и т.н., каквато тя.. не е. много момичета стигат до анорексии заради "тапицираните скелети", ходещи по подиумито, но сигурно и много тръгват натам по логиката "кристал рен е пълна-имаме подобно телосложение-значи и аз съм пълна". защото честно, аз се имам за слаба, а гледайки краката на горепосочената си мисля как още 2 размера надолу и ще има като моите. това НЕ е пълно, нито пухкаво и тя, а и всички останали, трябва да го разберат! / съжалявам ):

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.