Следва

The Storyteller

Състезанието започва сега! Нека най-стилният победи

На сцената или не, щом четеш това, вече си част от нашата приказка за стил и технология...

Street Style преди 13 години

На сцената или не, щом четеш това, вече си част от нашата приказка за стил и технология!

Започват петте дни на истината – нека най-стилният победи!

Колко е хубаво чувството в приятен есенен следобед да облечеш новите си дрехи и да закрачиш гордо по тротоарите на София със самочувствието и увереността на добре изгледащ човек.

Изведнъж някой с фотоапарат в ръце изскача пред теб и ти казва: „Облечен си супер стилно! Позволи ми да те снимам и можеш да спечелиш лаптоп!”... Ако това вече ти се е случило (случайно или не), обади се на всичките си приятели, за да ти помогнат да събереш максимум гласове! Така ще се превърнеш в новия собственик на HP Pavilion dm4!

Дори и подобно нещо да не ти се е случвало, все още имаш шанса да бъдеш част от конкурса на НР и View Sofia! Посети сайта на SofiaStreetStyle.com и разгледай цветния албум със снимките на героите и НР ноутбуците в техните ръце!

Гласувай за най-стилната комбинация, най-очарователната усмивка или най-красивото присъствие, които са най-привлекателни за теб! По този начин ще имаш възможност да помогнеш на своя фаворит да грабне функционалната и елегантна награда от серията ноутбуци Pavilion!

С грижа за теб, НР интензивно обновява сериите си мобилни компютри. Новите технологични бижута на компанията са резултат от новата й философия, която вдъхновява производството на устройства, които да бъдат не само максимално функционални, мобилни и устойчиви, но и достатъчно стилни и елегантни, за да те откроят от тълпата и да покажат, че си цветен, активен и елегантен, където и да си!

Превръщайки се в участник или зрител на цветната сцена на Sofia Street Style, ти ще успееш да влезеш в крак и с модата в технологиите, като разгледаш уникалните със своите дизайн и функции мобилни компютри на НР!

Качеството и истинското изживяване, които те предоставят, са гарантирани - навсякъде и по всяко време! Този път обаче героите от поредицата на Sofia Street Style са се погрижили да добиеш представа и за това какъв отличен аксесоар би могъл да представлява един мобилен компютър, независимо дали е от сериите Mini или Pavilion на НР.

Албумът, който успяхме да съберем за 30 работни дни, показва колко много може да допринесе за визията ти ноутбукът, който носиш! Контекстът варираше от слънчевите дни на циганско лято до навяващите зимна меланхолия есенни октомврийски дни и докато дрехите се сменяха, елегантното присъствие в стил НР остана непроменено!

Ако твоята снимка блести на страниците на Sofia Street Style, нека гласовете на твоите приятели и всички, които те харесват, бъдат билет към спечелването на HP Pavilion dm4!

Ако обаче си зрител на звездната фотосесия, но и ценител на стила и модата, избери своя фаворит и дай гласа си за него от 25 до 29 октомври! Така ще помогнеш на участника с най-атрактивен аутфит да спечели мобилен компютър, който ще направи по-лесен и цветен не само на живота му в движение, но и имиджа му в голямата градска тълпа!

В случай, че си пропуснал възможността да се състезаваш за наградата, можеш да се насладиш на останалите очарователни технологични НР продукти на http://www8.hp.com/bg/bg/home.html!

Важно уточнение: Дамата
Катя Куртева, която е публикувана на 15.10 на страниците на Sofia Street Style, не участва в гласуването, въпреки наистина страхотния си аутфит, тъй като тя е служител на HP, което доведе до автоматичното й отпадане. 

 

More Street Style