На сцената или не, щом четеш това, вече си част от нашата приказка за стил и технология!

Започват петте дни на истината – нека най-стилният победи!

Колко е хубаво чувството в приятен есенен следобед да облечеш новите си дрехи и да закрачиш гордо по тротоарите на София със самочувствието и увереността на добре изгледащ човек.

Изведнъж някой с фотоапарат в ръце изскача пред теб и ти казва: „Облечен си супер стилно! Позволи ми да те снимам и можеш да спечелиш лаптоп!”... Ако това вече ти се е случило (случайно или не), обади се на всичките си приятели, за да ти помогнат да събереш максимум гласове! Така ще се превърнеш в новия собственик на HP Pavilion dm4!

Дори и подобно нещо да не ти се е случвало, все още имаш шанса да бъдеш част от конкурса на НР и View Sofia! Посети сайта на SofiaStreetStyle.com и разгледай цветния албум със снимките на героите и НР ноутбуците в техните ръце!

Гласувай за най-стилната комбинация, най-очарователната усмивка или най-красивото присъствие, които са най-привлекателни за теб! По този начин ще имаш възможност да помогнеш на своя фаворит да грабне функционалната и елегантна награда от серията ноутбуци Pavilion!

С грижа за теб, НР интензивно обновява сериите си мобилни компютри. Новите технологични бижута на компанията са резултат от новата й философия, която вдъхновява производството на устройства, които да бъдат не само максимално функционални, мобилни и устойчиви, но и достатъчно стилни и елегантни, за да те откроят от тълпата и да покажат, че си цветен, активен и елегантен, където и да си!

Превръщайки се в участник или зрител на цветната сцена на Sofia Street Style, ти ще успееш да влезеш в крак и с модата в технологиите, като разгледаш уникалните със своите дизайн и функции мобилни компютри на НР!

Качеството и истинското изживяване, които те предоставят, са гарантирани - навсякъде и по всяко време! Този път обаче героите от поредицата на Sofia Street Style са се погрижили да добиеш представа и за това какъв отличен аксесоар би могъл да представлява един мобилен компютър, независимо дали е от сериите Mini или Pavilion на НР.

Албумът, който успяхме да съберем за 30 работни дни, показва колко много може да допринесе за визията ти ноутбукът, който носиш! Контекстът варираше от слънчевите дни на циганско лято до навяващите зимна меланхолия есенни октомврийски дни и докато дрехите се сменяха, елегантното присъствие в стил НР остана непроменено!

Ако твоята снимка блести на страниците на Sofia Street Style, нека гласовете на твоите приятели и всички, които те харесват, бъдат билет към спечелването на HP Pavilion dm4!

Ако обаче си зрител на звездната фотосесия, но и ценител на стила и модата, избери своя фаворит и дай гласа си за него от 25 до 29 октомври! Така ще помогнеш на участника с най-атрактивен аутфит да спечели мобилен компютър, който ще направи по-лесен и цветен не само на живота му в движение, но и имиджа му в голямата градска тълпа!

В случай, че си пропуснал възможността да се състезаваш за наградата, можеш да се насладиш на останалите очарователни технологични НР продукти на http://www8.hp.com/bg/bg/home.html!

Важно уточнение: Дамата
Катя Куртева, която е публикувана на 15.10 на страниците на Sofia Street Style, не участва в гласуването, въпреки наистина страхотния си аутфит, тъй като тя е служител на HP, което доведе до автоматичното й отпадане. 

 

Коментари: 32

H
Hipsterrr (2010/11/04 / 11:41)
Отново гласувам за Мартина Дечевска! Ще й дадете ли заслужената награда или не?!
V
vicious (2010/11/03 / 20:04)
Гласувам за Мартина Дечевска!!!
P
P.Marinova (2010/11/03 / 19:31)
Гласувам за Мария Кантарева!Според мен тя заслежава да спечели, не само защото е най-хубава, а и защото е много стилна,интересна,свежа,позитивна и чаровна!Успех
E
Esc (2010/11/02 / 11:21)
Гласувам за Мартина Дечевска!(ОТНОВО!)
H
Hipsterrr (2010/11/01 / 22:08)
Дадохме гласа си за най-стилната според нас! Естествено, че ще има недоволни завистници! Искаме Мартина Дечевска да спечели, понеже през цялото време давахме гласа си за нея! Не е коректно да променяте правилата на играта в последния момент! Или, понеже това е България и винаги всичко тук е по някакви изкривени стандарти?!
S
softcore (2010/11/01 / 18:54)
Гласувам за Мартина Дечевска. Искам да кажа още че съм разочарована, че отново трябва да ставаме свидетели на цирк и караници. Недоволни винаги ще има, но това не е достатъчно условие да се променят правилата на състезанието и по-точно да се включва допълнителен кръг за гласуване. Не е честно и лоялно условията да се променят , след като конкурсът вече е започнал.
A
acheronta (2010/10/31 / 21:45)
сега ,на тази страница видях много правилно изглеждащата Нева Балникова...също и още поне 3-4 момичета ми направиха силно впечетление,освен разбира се тези за които гласувах на сайта на ССС -александра и деси.все пак това са млади момичета (и момчета .но те леко иронически казано са като дсб в парамента: едва минаха 4 процентовата граница и ) може би е справедливо да kажем ,по начина, по който с присъствието си подкрепиха това намерение,което трябва да си дадем сметка,че крие потенциали..медийно,стилово,аналитично..така че можем да ги поздравим всички ..това за мърлявата ни страна е голяма победа..аз който съм прекалено критичен и вероятноо налудно скептичен мога да си дам сметка че това важен и хубав момент . но днякъде ,е хубаво,че тзи конкурс е камерен ,и не някоя голяма медия не е пуснала риалити формат и смс ите около нещо приблизително такова. __и понеже не ми се иска да оставате с впеччетление,че се загубили битката,като са ни сложили на трето място ,в един наистина съвсем незлоблив и ведър тон искам да цитирам Gérard de Nerval.Който казва...ТРЕТИЯТ е винаги ПЪРВИ ...
A
allabout (2010/10/31 / 20:01)
Състезанието приключи при следните резултати: Мартина - 39,27 % Ива - 18,4 % Десислава - 12,17 % Честито!!!! Дано да виждаме ежедневно стил, оригиналност и атрактивност по улиците на София!
A
acheronta (2010/10/31 / 13:55)
не разбирам,защо трябва да прая нова "игра",когато тази вече е направена..правилата не са божие царство,в което се влиза само по благодат..тук на земята скъпи таланте мое да искаме всичко.. а това,което казах ,на теб ти звучи неясно само защото не си наясно,че това,което предложих ,то в голяма степен се прави..почти винаги. сега,ако целта на vs e повече познати да дойдат на сайта и да генерират трафик за пред рекламодатели Ок..оправдано е да има хаотични нажми на линку.. но,ако това е по-сериозен конкурс,за които съм бил не по моя воля осведомяван как се прави това се казва ГЛАСУВАЙТЕ,вие определяте,но на практика не е така..съшщото е като изпрати безплатен смс..но после ти казват..ти се регистрира,сега моля дай 2 лева..това не е ли смяна на правилата,а!мой човек! ти много вярваш на тези правила..да не би да имаш някаква директна полза от тях..
T
talant (2010/10/31 / 13:35)
Аcheronta, ако искаш си направи ти игра и тогава ще определяш правилата. Тук те са вече определени: " ... Ако това вече ти се е случило (случайно или не), обади се на всичките си приятели, за да ти помогнат да събереш максимум гласове! Така ще се превърнеш в новия собственик на HP Pavilion dm4! ... " Не знам да съществува игра, която да стартира с определени правила и да е допустимо по желанието и предложението на някой те да се променят. Доста несериозно звучи - ако всеки започне да си пише собствените предпочитания за регламент - какво става. А и винаги в една игра ще има доволни и недоволни - неизбежно е ... И тъй като в БГ недоволните винаги надвишават многократно доволните - нищо ново ...
T
talant (2010/10/31 / 13:34)
q
A
acheronta (2010/10/31 / 13:03)
може ли някой да уточни от VS/SSS дали резултата ще беде само на базата на този тук вот..и въобще не ме вълнува,кой ще вземе играчката на HP.как така тук има 40% подкрепа някой,чиято декорация на страницата в SSS в никаъв случай не получава подкрепа.някакви хора ще получат линка и ще тупнат на посоченото място..без дори да са видяли останалите кандидати..а в това какъв смисъл има..желанието да се спечели нещо от това че сисе облякъл не е много интересна и продуктивна,ощше повече,ако това което печелиш не е recognition ,а потвърждение,че имаш голям нетуорк от френдове . това е много неправилна сантиментализация...не печели естетческия,стилистически критерий,а пак скучното приятелско инзистване"ама искам път да е тя,,тя е готина по душа!" така сли смятат да я карате..това никак не е честно.. настоявам редакцията да осмисли ,че е много по-добре да се приложи следния механизъм гласовете от този вот тук да бъдат само 1/3 част от критерия.. поканете някой мениджмънта на HP и на случаен принцип изберете двама от тези,които пишат в блога коментари. 1/3 е за вота 1/3 от рекламодателя и 1/3 на естетическото възпитание който смята,че е коректно да е така ,да каже,че е и да помоли за такъв начин на оценка..не че е толкова важно.нищо няма да стане ако стаене по начина како е сега..нали разбиате..там е проблема..че нищо няма да стане..
H
Hipsterrr (2010/10/30 / 17:13)
Доколкото знам, сайтът те пуска да гласуваш през около 20-30 минути! Аз работа си нямам и гласувам от време на време, за прозорци и такива глупости, каквито ти споменаваш нищо и не знам! Не те кълна, просто ти казвам че отрицателните емоции водят до такива неща! И не съм за бирата!
K
Ku4ka (2010/10/30 / 17:01)
Мартина и чувал и парцали да си беше сложила, пак никой нямаше да има шанс срещу нея, при това положение, при тази акция от ваша страна! Преди да пишеш срещу мен, пИтър, кажи как се нарича такова гласуване, каквото правите вие, от един комп по сто гласа?
K
Ku4ka (2010/10/30 / 16:20)
Може да сте хиляда, а не да гласувате по хиляда пъти от един и същи комп, разбра ли пепи циганетото, дето кълне да ме хване рак! Ти сигурно си от тия, които са отваряли по сто прозореца и по цял ден са цъкали за нея в анкетата, с надеждата Мартина да ги черпи една бира. Казах че и аз съм гласувала за нея, когато гласуването още беше реално, педи да саботирате вота.
H
Hipsterrr (2010/10/30 / 15:31)
Ще гласуваме, ако трябва и по 1000 пъти! Нали затова са приятелите! А сред участниците няма и един по-оригинално облечен! Освен Мартина де! А на теб, кучката, само едно ще кажа! Тая злоба ще те изяде отвътре! Внимавай, че така се хваща рак! Давай, Марти!!! (Питър)
B
Baby_Bo (2010/10/30 / 14:36)
Е то стана ясно кой ще победи... според е пражил да се напражи от един компютър да може да се гласува само по един път...защото иначе..ето го резултата!!!!
K
Ku4ka (2010/10/30 / 13:36)
МАРТИНА, добре ли ти е, знаейки колко нечестно си спечелила, гласувайки ти и причтелите ти по 100 пъти от едни и същи компове? Съжалявам страшно, че и аз си дадох гласа за теб в началото, преди да разбера какво правиш.
Петя (2010/10/30 / 04:11)
Харесват ми много тоалетите на Савина Матакчиева и Мария Кантарева. Трудно ми е да избера между двете девойки, но все пак ще заложа на по-строгата и класическа комбинация на първата.
C
cenotka (2010/10/29 / 23:39)
Мартина Дечевска ли има най-стилната комбинация ??? Състезанието гласи :Нека най-стилният победи !! Ако това е най- стилния -незнам .... Момичето изглежда симпатично и лъчезарно и дотам. Според мен като цяло няма разнообразие в подпобора на кандидатите.
K
Ku4ka (2010/10/29 / 17:58)
Как какво и харесват? Всичките й приятели гласуват по сто пъти от един и същи комп, така стават нещата за съжаление. Не че другите са по-хубави от нея, намен лично никой не ми харесва, не се получи мн добре това "състезание", през останалото време на годината имаше мн по-добри попадения. Но това гласуване очевидно не е реално..
B
Baby_Bo (2010/10/28 / 11:46)
Честно да си призная изобщо неразбирам какво и харесват на Мартина Дечевска.... но всеки със стила си... аз лично съм за Ипек - тя ми е най-симпатична !!!
J
Jujuu (2010/10/27 / 21:20)
Савина Матакчиева! ♥♥
A
Axell (2010/10/27 / 13:36)
" Важно уточнение: Дамата Катя Куртева, която е публикувана на 15.10 на страниците на Sofia Street Style, не участва в гласуването, въпреки наистина страхотния си аутфит. В последствие разбрахме, че тя е служител на HP, което доведе до автоматичното й отпадане. "
I
ili (2010/10/27 / 13:29)
gerimad, само дето няма кой да ни отговори даже. :(
S
silent_hope (2010/10/27 / 12:27)
И аз съм на същото мнение като Miss_arrogance и не бих гласувала за нито един стил от тези горе, много едностранно са избирани хората и е жалко, защото по улиците на София има къде къде по стилни хора, които не са снимани. Няма и един човек с високи обувки, почти всички са спортно облечени... Да не говорим за шаренията...Съжалявам, но това не е моята представа за стил.
J
jenny1 (2010/10/26 / 20:36)
Гласувах за фаворита си - Мартина Дечевска. Ще си позволя да кажа, че не виждам в това да се мандахерцаш с лаптоп под мишница по улиците нищо стилно и т.н. Още повече, че столицата ни не е покрита с wi-fi и е леко безмислено, но все пак и вие трябва хляб да ядете. )
G
gerimad (2010/10/26 / 20:31)
ili, и аз това се питам. И в трите ви сайта стават някакви големи мацаници с конкурсите и цялото нещо има много горчив вкус. Сега я няма фаворитката ми. Обяснение?
I
ili (2010/10/26 / 15:50)
А защо сте извадили от класацията момичето Катя от 15.10. ? Аз изках за нея да гласувам, а сега няма за кой да си дам гласа.
D
dell (2010/10/26 / 15:32)
Mnogo shte se radvam ako Desislava specheli :):):)
M
Miss_arrogance (2010/10/26 / 14:47)
Да, знаех си, че ще ми изтриете коментара. Явно се толерират само коментари от фенове на клошарския стили или а`ла секънд-извадено-от-контейнера-край-магазина-хенд и такива, за които да изглеждаш зле, евтино и като избягал от лудница, е нормално. Е, имаше и такива, които си бяха съвсем обикновени и са типичните хора, които можеш да срещнеш навсякъде или хора от типа "възпитаничка на Софийски", които пак не знам какво правят тук. Хайде сега изтрийте ме пак! :D Мислех, че е сайт, където всеки може да изразява свободно мнението си. Нарочно не цитирах имена, за да не съм прекалено груба, за да не обиждам. Не съм псувала или писала вулгаризми, така че явно не това ви е проблема, а просто че казвам мнението си за този т.нар. от вас "стил".
A
AVA (2010/10/26 / 14:21)
Радвам се да видя, че моята фаворитка Мартина води :) Наистина е страхотна!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia