Следва

Мека супердълга анаконда

Мъж по поръчка

Мъжете, които искат завинаги да се освободят от желанието да си купуват облекло почти за еднократна употреба...

Fashion преди 13 години

Мъжете, които искат завинаги да се освободят от желанието да си купуват облекло почти за еднократна употреба, трябва да посетят място като един от двата Freemans Sporting Club (FSC) в Ню Йорк: 8 Rivington Street или 827 Bleecker Street.

Мастото не лети с крилата на тенденциите, но предлага вечни, семпли и богати на детайли облекла. Както всичко с изключително високо качество, техните шити по поръчка костюми, ризи, обувки и аксесоари, ще оставят завинаги в миналото радостта ти от носенето на дрехи с "много добро" качество, на които си свикнал. След като веднъж  видиш как изглежда костюм ушит специално за теб и го усетиш върху себе си, всичко останало ще бъде незадоволително. И така трябва да бъде.

Всички костюми са изработени в завода на Martin Greenfield в Бушуик. Ако имаш късмет, ще бъдеш „премерен” от 72-годишия италианец Ник Сциали, скулптора на твоя костюм. Няма нищо по-страхотно от това да се намираш в присъствието на майстор.

Собственикът на Freemans Sporting Club е Taavo Somer от Пенсилвания, чиито родители са естонски емигранти. Somer и партньора му William Tigett притежават разрастваща се империя от „мъжки” места, включваща селски ресторанти и убежища за младоженци.



Като стара европейска столица и преди всичко космополитен град, в какъвто имаме претенциите и самочувствието, че живеем, и ние заслужаваме подобно място, не мислиш ли?
 

More Fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.