Следва

Тайната на младостта

Международна конференция „Индустрия и иновации 2010"

Конференцията ще бъде платформа за дискусия между бизнеса и правителството в областта на иновативните технологии...

преди 13 години

Първата международна конференция „Индустрия и иновации 2010” ще се състои на 28 октомври (четвъртък) от 10:00 ч. в хотел Хилтън.

Конференцията ще бъде платформа за дискусия между бизнеса и правителството в областта на иновативните технологии, конкретни инициативи в областта на устойчиво развитие на бизнеса.

Събитието има и социална насоченост - подкрепа на И АЗ МОГА / I Can Too (ICT) – фондация за подпомагане и интегриране на деца с увреждания в обществото.

Процент от набраните средства на конференцията ще бъдат предоставени за закупуване на eдно от най-удивителните и перспективни достижения на века в медицината - новата изследователската система за нелинеен анализ NLS с руската апаратура “Оберон” (до преди няколко години засекретена), използувана за космическа медицина.

За участниците ще бъде полезно от една страна да се запознаят с общата рамка за устойчиво развитие на бизнеса в България, с утвърдени международни практики в тази сфера, както и чисто практически да обсъдят с представители на правителството реални действия, подкрепа и стимулиране на инвестиции в нови, зелени производства, а от друга – ще имат възможност да подкрепят една социална кауза – И АЗ МОГА / ICT.



 

More from View Sofia

More