Следва

Есенен релакс. Топ продуктите, които тялото ти ще пожелае

Double Trouble: Глос или червило за устни. Ти кое избираш?

Устните са новият аксесоар, за който трябва да се грижиш изключително много тази есен. И малки и големи дами...

Hair преди 13 години

Устните са новият аксесоар, за който трябва да се грижиш изключително много тази есен. И малки и големи дами, трябва да му обърнат сериозно внимание защото едни красиви устни са най-добрият завършек на вдъхновяващия аутфит.

Какво да избереш обаче, когато искаш да си очарователна и в детайлите. Често се случва да не знаеш с какво точно да завършиш – дали да сложиш малко блясък и обем на устните си с глос или да си съвършено изтънчени с червилото в подходящ цвят!?

Когато нанасяш червило, трябва задължително първо да очертаеш устните с молив в същия или близък до него цвят. Може по-светъл, но никога по-тъмен. За да остане по-дълго на устните ти, червилото трябва да се нанесе с четка и да го сложиш в чантата си в случай, че изчезва по-бързо, отколкото си очаквала.

Червилото е чудесен избор за бизнес срещи, коктейли или просто като акцент върху устните ти и пуловер в камилско, например.

Предимствата на глоса обаче са много повече и съвсем не са за пренебрегване. Чудесен избор е ако искаш да добавиш малко блясък на парти визията си, можеш да го носиш и върху червило в същия цвят, и самостоятелно върху устните, чудесен е за много млади дами, защото освежава грима, не е задължителен моливът за устни, лесен е за нанасяне дори докато се возиш в метрото. Има го във всички цветове на дъгата и всякакви разновидности марки от най-нисък до най-висок клас.

Глосът доставя леко и приятно чувство на устните ти и често флиртува вместо теб.

Но въпреки всичко глосът за устни е най-подходящ за топлите месеци. Твърде лепкавата му структура е като магнит за прашните софийски улици, докато червилото в дъждовния октомврийски ден само може да те разхубави още повече!

Ако пък си над чаша горещо капучино, 98 процента от глоса по устните ти ще остане върху чашата, бъди сигурна. При работна среща глосът изглежда несериозен и незрял, докато nude червилото например е строго, семпло и насочва вниманието към по-важна част от пълноценното общуване – очите и дрехите!

Така че, дами, всичко е в ръцете на добрата интерпретация и настроението!

А ние, женската част от екипа на View Sofia, имаме в несесера си едно червило в ярък цвят – лила, червено или нежно розово, и за всеки случай по един хубав глос в подходящия за всичко цвят - nude!

Червилото на Ванеса Паради (на снимката горе) е Chanel Rouge, а а устните на Магдалена Фраковяк са в MAC Lustreglass, цвят Venetian.

 

More Hair