Следва

9 тайни за красив грим, които всяка жена трябва да знае

Есенен релакс. Топ продуктите, които тялото ти ще пожелае

Октомври дойде, лятото отдавна е само на снимки в албума във facebook, a за сметка на това...

Beauty News преди 13 години

Октомври дойде, лятото отдавна е само на снимки в албума във facebook, a за сметка на това работата, стресът и влагата от иначе традиционните есенни ден се увеличават стократно.

Дори и да не се асоциираш с изисканото понятие дама в по-голяма част от времето си, трябва да знаеш, че кожата ти не търпи компромиси, да не говорим пък в този период!

Много е важно освен да я третираш обаче и да се чувстваш добре по време на ритуала, затова предложенията ни за твоя бюти релакс са натурални и неустоимо благоуханни.

От основно значение след периода на събиране на качествен тен е ексфолиантът, който ще премахне мъртвите клетки от кожата ти и ще даде свобода на новите, за да бъде кожата ти сияйна.



Нашето предложение е билково, ексфолиантът Lòccitane с екстракт от върбинка, може да те пренесе в някоя райска градина.

Удоволствията в банята тепърва започват! След като приключиш с тялото си, се заеми с косата! Няма нищо по-приятно от аромата на лавандула в красиво юлско утро, и за да те пренесем точно там, ти предлагаме прочистващия шампоан с лавандула на Lòccitane.



За да хидратираш косата си интензивно след измиването, нанеси с едно движение апетитната маска за коса Lòreal ELSÈVE nutria gloss с цвят и аромат на захарен памук. Не се препоръчва обаче за хора на протеинова диета, защото изостря апетита към сладкия, изкусителен въглехидрат!



След душа имаш нужда от нещо силно хидратантно и енергизиращо. YVES ROCHER noix de coco body cream е парченце от рая, с топъл аромат на екзотичен кокос и богата маслена текстура, която ще те отнесе там, където искаш да отидеш идното лято.

Най-важната част за всяка жена е лицето. За поддръжката му след лятото запомни две неща: добро почистване и витамини.



За почистването можем да се доверим на течните сапуни на CLINIQUE FACIAL SOAP, просто избери подходящия за твоя тип кожа.

Ексфолиантите, които ти предлагаме за лице са по-абразивни за по-добро почистване и масаж на лицето. Изпробвай кремообразния 7days scrub на CLINIQUE или витаминозния exfoliating scrub на REGAL с аромат на свежа кайсия.

Когато лицето ти е чисто, иска хидратант, а ние ти предлагаме няколко опции в зависимост от нуждата на кожата ти.

Ако чувстваш кожата си опъната, зачервена и свръхчувствителна след лятото - LUMENE sensitiv touch serum всяка вечер преди лягане и сутрин под макиажа ти не само ще я успокои, но ще я и хидратира, за да я предпази от вредите на околната среда.



Ако пък Нейно величество е изтощена и изгубила здравословния си блясък, се довери на серията CLARINS èclat de jour, която ще те озари.



LIERAC са подготвили за теб наистина нещо впечатляващо - Huille sensofriele aux 3 fleurs е цветна композиция от аромати на три екзотични цветя, които се смесват в букет от етерични масла. Масаж с това ценно олио две вечери в седмицата ще гарантира здравия ти сън и кадифената ти кожа на сутринта.

Няма да забравим и декоративната козметика, защото тя също може да бъде грижовна. Добър избор е фон дьо тен CHANEL vitalumière foundation е кремообразна и благоуханна крем-емулсия, която сякаш се топи по лицето ти,озарявайки го като летен ден.



Втората ни опция е BOURJOIS healthy mix foundation, който притежава воднисто-кремообразна текстура, обгръща лицето във воал от кадифе,за да може да се насладиш на добро покритие с естествен завършек през целия ден.

Следвайки нищо повече от ежедневния ти режим, ти дадохме няколко предложения за „есенният ти козметичен гардероб”, без да те натоварваме излишно, без да те стресираме допълнително.

Започни деня красиво още от сутрешния си душ. До следващото лято! Или до утре, когато ще те посветим в още тайни на козметиката и красотата!
 

More Beauty News