Следва

Тежката артилерия

Блейк Лайвли е Джаки Кенеди на нашето време

Не слиза от автомобили без бельо и предпочита да си стои вкъщи и да прави ябълков пай, вместо да купонясва в лимузина...

All fashion преди 13 години

Eрик Дейман, стилистът на Gossip Girl, каза за очарователната Блейк Лайвли (Серена):

"Тя не е анорексична кучка, има гърди и дупе. Знае до къде трябва да се кача ръба на роклята и какви цветове да носи. Не слиза от автомобили без бельо и предпочита да си стои вкъщи и да прави ябълков пай, вместо да купонясва в лимузина. Ето защо, Анна Уинтър я харесва. Това потвърждават двете й корици за Vogue, постигнати за две години, коя млада актриса може да се похвали с това?!

Харесва ми да съм част от това, без да трябва а я държа за ръката. Сара Джесика Паркър беше толкова изобретателна в дрехите и драпирането, знаеше кои части на тялото си да подчертава и кои да скрива. И Блейк е същата, само че не е Кари и не е Сара Джесика Паркер. Блейк е едва в 20-те години на своя живот, има секси тяло и е тийн икона на луксозната мода. Не сме виждали нищо подобно, тя е като Джаки Кенеди на своето време.”

Въпреки че, като всичко телевизионно, и актрисата може да бъде считана за медиен продукт, може би сме склонни да вярваме на Дейман?!

"Това беше лудост, сигурно е най-голямото ми постижение," коментира Блейк възможността да има обувки Christian Louboutin, кръстени на нея.
 

More from View Sofia

More All fashion