Следва

Актуални с дрехи от миналия сезон

The eyes of Truth

Признай, че очите говорят. И да искаш да...

Beauty преди 17 години

Признай, че очите говорят. И да искаш да излъжеш някой, те винаги ще те предадат.
За годините, или за друго... Какви предатели. Красиви! Но знаеш, че трябват грижи, нали.
Затова избрахме, изпробвахме и анализирахме 5-те околоочни крема, които си струва да бъдат използвани от този момент нататък, или поне докато не излязат новите топ 5:

 1. All about eyes<@SITE_URLstrong> на Clinique е лек крем с изключително богат състав, който сякаш лекува! Ужасната подпухналост намаля, кръговете почти изчезнаха.
Очите ни до такава степен свикнаха с него, че почти се пристрастиха. Бурканчето oт 15 мл. задължително има място, отредено на тоалетката.
В блед прасковен цвят, със съдържание на холестерол, калиев сулфат, специална липидна бленда, пшеничен протеин, екстракт от градински чай и бяла роза, този ефирен крем за деликатната кожа около очите възвръща свежия поглед, грижи се за еластичността на кожата и предотвратява белезите на стареенето.
А има и още нещо. На 19.01 беше световната премиера на Аll about eyes RICH в Европа, а у нас – в началото на Февруари. Затова и му отделяме толкова внимание.
All about eyes на Clinique е в бутик Еstee Lauder - Clinique е на Витоша 67. 15 мл. за 66 лв. <@SITE_URLp>


2. Renergie Microlift Yeux<@SITE_URLstrong> na Lancome - регенериращ крем с лифт ефект. 15 мл. за 89 лв. От магазин Beauty Zone на бул.Витоша 62.

<@SITE_URLp>

 <@SITE_URLp>

 <@SITE_URLp>

 <@SITE_URLp>

3. Ratifiance Intense yey<@SITE_URLstrong> на Chanel - ретекстуриращ, променя структурата на кожата. 15 мл. за 100 лв. От магазин Beauty Zone на бул.Витоша 62.
<@SITE_URLp>

 <@SITE_URLp>


4. Liposculpt гел<@SITE_URLstrong> на La Praire - нощен гел против подпухналост.
15 мл. за 238 лв. От магазин Beauty Zone на бул.Витоша 62.

<@SITE_URLp>

 <@SITE_URLp>

 <@SITE_URLp>

5. Serum Super Lift<@SITE_URLstrong> на Clarins - предотвратява появата на бръчки и се грижи за еластичността на кожата около очите. 15 мл. за 92 лв. От магазин Beauty Zone на бул.Витоша 62.
<@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Най-ужасните за косата салонни процедури, трихолозите от първо лице

Hair преди 3 седмици

Принципно, цялата бюти индустрия работи за да ни направи по-добри версии на самите нас. Но има някои салонни процедури за коса, които могат да причинят повече вреда, отколкото полза. За капаните на разкрасителните процедури четем надолу.   

Ах, този бич: тъмните кръгове около очите, видове и лечения

Face преди 3 седмици

Знаете, виждали сте, чели сте, че не всички тъмни кръгове са еднакви, нали? И че само сънят не може да ги реши? Нека видим какви са различните видове тъмни кръгове, причините да се появяват и как да се погрижим за проблема.