Следва

Устни като на Марлене Дитрих. Смееш ли?

"Голи" устни. Неустоими и натурални

Червилото с телесен цвят или както някои му казват, а и ние „nude” червилото, е това, чийто цвят е близък до тъмните...

Hair преди 13 години

То е красиво и определно, за да го носиш, трябва да акцентираш върху очите, дрехите, косата и маникюра дори. Но така или иначе ни е любимо от няколко сезона насам и въпреки че всяка от нас има по едно ярко червено оръжие в несесера си, пред този "гол" цвят определено сваляме гарда.

Червилото в цвят „nude” е всъщност червило в цвят близък до тъмните места в тона на кожата ти и затова е важно да оцелиш нюанса.

Затова, разбира се, е и голямата гама на тези червила. В зависимост от цвета на лицето ти, „nude” червилото може да много бледо, среден тон, близък до бежовото, тон, производен на розовото, или такъв на основата на кафяво.

Изборът на правилния цвят е строго индивидуален и свързан с твоето лично усещане.

Някои жени избират един тон по-тъмно от кожата си, за да подчертаят все пак устните си, макар и без особен цвят.

Други пък избират по-светли варианти, но ние сме категорични, че много светлото “nude” червило не е удачен избор за когото и да било.

Има изключително много теории за носенето на точно този цвят, но ние ще ти кажем нашата.

Избрахме двата варианта, в които мислим, че то е най-приложимо и, разбира се, това са двете крайности.

Сложи от това червило, ако си подчертала изключително силно очите си и искаш акцентът да е само на тях и на прекрасната ти рокля, а устните подчертай с червило в цвят с един тон по-тъмен от този на кожата ти, но никога по-светъл.

Хубави нюанси в nude имат L'oreal от серията Colour Riche, Revlon, MAC, Clinique и разбира се, от по-високия клас, Sephora, Shiseido, Chanel, Dior.

Другият вариант е ежедневната визия, която е много минималистична и изчистена. Само лек тъмен молив за очи, най-добре кафяв, малко спирала, добра скулптурираща пудра и меко червило с дори лек розов оттенък.

Препоръчваме ти да не избиращ обикновено червило или пък глос с блясък, а кремообразно, което да подхранва и хидратира през сухия зимен период и същевременно да придава свеж вид на устните ти.
 

More Hair