Следва

Като хамелеони. Преобразяванията на популярните българи

Нека най-стилният победи. Имаш точно 72 часа да решиш. Виж защо...

Денят на истината настъпи. След повече от месец очакване вече нямаме търпение да наградим най-стилния аутфит с нов лаптоп HP Pavilion...

Fashion преди 13 години

Денят на истината настъпи. След повече от месец очакване вече нямаме търпение да наградим най-стилния аутфит с нов лаптоп HP Pavilion.

През изминалата седмица ти имаше 6 дни да гласуваш за своя фаворит на страниците на ViewSofia. Но като във всеки конкурс с прекрасна награда, имаше недоволни.

Истината е, че не можем да угодим на всички. От друга страна имаме стремежа и желанието да дадем наградата на най-заслужилия, колкото и да е субективна тази оценка. От редакционния екип на ViewSofia удължаваме срока на конкурса, за да направим гласуването максимално обективно.

Затова решихме да дадем втори шанс на най-стилните като определихме 10 участници за ново гласуване по следните критерии:

На базата на резултатите, които имаме до момента от гласуването в анкетата, както и на процента на положителната оценка на читателите на Sofia Street Style избрахме 10-те с най-висок вот, събрали най-"хубавите" думи в коментарите под снимката си.

За тях в следващите три дни ще можеш да дадеш гласа си отново. Този път обаче това ще става чрез коментар под ето тази статия. След три дни в четвъртък сутринта една от десетте дами с най-голям брой коментари „ЗА” ще получи своя лаптоп HP Pavilion dm4.

Извиняваме се на участниците за причиненото неудобството и допълнителната доза нерви, но екипът ни прецени, че това е по-правилният начин.

Успех на всички!

Надяваме се този път да използвате полето за коментари предимно за гласуване.

Ще се видим пак в четвъртък в 12.00 часа, за да преброим заедно гласовете на победителя!
 

More Fashion