Следва

Обичаме бретонa в стил 70-те

Устни като на Марлене Дитрих. Смееш ли?

Устни като на комикс героиня, черни тъмни страсти, но красиви и изтънчени. Да, но само така изглежда върху...

Hair преди 13 години

Устни като на комикс героиня, черни тъмни страсти, но красиви и изтънчени. Да, но само така изглежда върху устните на моделите, които ги налагат от няколко сезона насам.

Още когато го показаха YSL, Rachel Roy през февруари 2009-та, стана ясно, че ще ни завладее като емоция, но трудно ще й се отдадем! Защото представи си колко е важно всичко по теб да е съвършено – косата в най-бляскавия й вид, кожата – чиста и гладка като стъкло, очите – дълбоки и с впечатляващ грим, аутфитът минималистичен и безупречен!

Готик великолепието на черното червило обаче ни връща и към иконичните снимки на Марлене Дитрих, където силно акцентираните устни контрастиращо с бялата й кожа и русата й коса, изрисуваните вежди, голите слаби и прекрасни рамене и великолепието на осанката й! Образът на силната жена с най-разпознаваемия сексуално въздействащ глас!



Но ти би ли посмяла, всъщност?! Защото е много по-лесно да му се възхищаваме от екрана на монитора, но дали смеем да привлечем цялото внимание върху нашата особа?
 

More Hair