Следва

Галена: Не съм материална жена

Наталия Водянова с космати крака на парти на Harper's Bazaar

Освен всичко друго, рускинята показно вдигала роклята си, докато кършела снага на дансинга, че краката й били в погледите на всички гости на шоуто...
 

Лица преди 13 години

Всяка жена знае, че когато излиза с къса пола трябва да е с перфектно гладки крака.

Този неписан закон обаче не важи за руския супермодел Наталия Водянова, която сякаш умишлено е пропуснала да епилира безкрайно дългите си крака. Любопитната ситуация предизвикала доста шушукания по време на партито по случай конкурса „Жена на годината”, проведен от Harper's Bazaar. 29-годишната красавица се появила на лъскавото събитие с нетипично наболи крака и въпреки прекрасната си рокля, Наталия изглеждала доста странно.


Освен всичко друго, рускинята показно вдигала роклята си, докато кършела снага на дансинга, че краката й били в погледите на всички гости на шоуто. Наталия Водянова е известна с добротата, благородството и загрижеността си за околната среда. Красавицата е основател и президент на фондация „Чисто сърце”, която подпомага руски деца и е посланик на международната кампания „Hear The World”, борещата се срещу глухотата.


Наталия стана популярна, рекламирайки марки като Calvin Klein, Louis Vuitton, Yves Saint Laurent и Chanel. Тя пристигна на наградите с близката си приятелка – актрисата Ема Томсън, която Harper's Bazaar наградиха с приз „Модел за подражание на 2010”. Сред другите победители се отличи и името дизайнера Маноло Бланик, спечелил наградата „Мъж в изцяло женски свят”.


 

More Лица