Следва

Азис с ново гадже, бил негова собственост

Ромина Андонова знаела коя ще бъде Мис Свят 2010

Ромина твърди още, че другите участнички в „Мис Свят 2010” избягвали да разговарят с Александрия...

Лица преди 13 години

Родната ни участничка в конкурса „Мис Свят 2010” Ромина Андонова направи изненадващо разкритие на страницата си в социалната мрежа Facebook.

Настоящата „Мис България” сподели, че предварително е знаела, коя от участничките в конкурса ще спечели престижната награда.

Знаех коя ще е победителката предварително. Според мен и другите момичета са били наясно, че ще спечели американката Александрия Милс”, пише брюнетката в мрежата. „Имаше много красиви и лъчезарни момичета. Нищо не искам да кажа за USA, не я познавам лично, но след като не ми е направила никакво впечатление... А и да скандират името на друга участничка. Правете си изводи - никой не я поздрави, срам. То се знаеше седмици предварително", допълва родната манекенка.

Ромина твърди още, че другите участнички в „Мис Свят 2010” избягвали да разговарят с Александрия. Иначе моделката ни била доволна от избора на журито именно тя да представя Балканите и страната си с танци и хореография.

Искам да видите традиционните танци. Всички са възхитени от танца, от музиката, момичетата там ме запомниха с това. И постоянно, където и да ме видят, искаха да ги уча, пееха на закуска, на обяд. Уникално!", твърди чаровницата.

More Лица