Връзка с по-млад мъж? Вечно табу или нова мода

03-11-2010 Текст: ViewSofia Фотография: .NET
Добави коментар

Той е млад и красив. Изпълнен е с енергия и амбиция за няколко такива като него. Смел е, действа леко прибързано, но с голям мерак и не изглежда скучен. Приятен е за компания, изслушва те добре и е доста самоуверен. Връзката ви сякаш няма да продължи много, но пък със сигурност ще изживееш нещо ново и невероятно.

Помниш съвършенството на „И твойта майка също”, нали? Мексиканският кино шедьовър, образувал нерви на хиляди критици, но отворил вратата на милиони жени към непознатото, първичното и адски сладкото – тръпката от това да бъдеш с млад мъж.

От безброй години сме свидетели на класиката – възрастен господин разхожда сивите си коси с младо гадже под ръка, но нека поговорим за обратната страна на нещата. Днес на жените все по-често им се случва да завързват отношения с по-млади мъже от тях и се питаме – „Защо това е тъй популярно”? Кое в младите мъже провокира интереса и желанието на по-зрелите дами? Тези въпроси ни накараха, нас, мъжете от екипа на ViewSofia, да напрегнем главите си, иначе пълни с какви ли не мисли, за да измъдрим най-подходящия за нас (а и за вас) отговор.


Смеем да твърдим, че има голям процент от жени, които купуват осигуреността си чрез връзка с по-възрастен мъж, за което плащат цената на лишаване от свобода и бързо състаряване. Младите мъже обаче се различават коренно от по-възрастните си конкуренти за женските сърца, защото повечето от господата между 22-29 години не се страхуват от успелите жени, които здраво държат самостоятелността си в ръце. Не искаме да обидим никого, но направи разликата! По-възрастните мъже имат и по-консервативно възпитание, нагласата им към живота (на доста от тях) е по-песимистична, докато младите господа тепърва усещат тръпката от това да градиш и ковеш съдбата си.

И именно това е едно от нещата привлича по-възрастните жени, както и, разбира се, по-стегнатите тела на „агнетата”, по-голямото им желание за секс, доста по-бързата възбуда и какво ли още не. Любопитството им няма граница, не си губят времето в сложни разсъждения, спонтанността надделява, и пак да го кажем, сексуалната им мощ е безгранична.


Явно клишето „Хвани си кака да те отрака” важи не само сред младите мъже, но и сред дамите около средната възраст. По-зрелите жени предпочитат младите момчета, защото обикновено са послушни, искат да се учат и определено се оставят да бъдат възпитавани и „опитомявани”. За една зряла жена е добре да бъде покрай млад мъж, който да й вдъхва глътка свеж въздух, разнообразие в леглото, а и нови сили.

Все пак, жена, преживяла брак, раждане, развод и какво ли още не, ще бъде по-отворена към света, отколкото по-млада госпожица, свикнала всичко да й се угажда и да се поднася на тепсия. А и има нещо друго, също толкова важно. Има жени, които влюбвайки се в по-млад мъж, всъщност бягат от досегашния си скучен и сив живот с възрастния господин вкъщи. Пък и жена, която е опитала от „табуто” да има връзка с младо момче, почти винаги ще каже, че нещата са по-лесни, по-свободни, а настроението и на двамата – по-ведро. Все пак, дали Деми Мур изглежда толкова млада, жизнена и невероятно красива и секси, заради парите или славата си? Едва ли. По-скоро заради доста по-младият си мъж Аштън Кътчър, в когото е безумно влюбена.


Много дами мислят, че да имаш връзка с по-млад мъж е нещо забранено, нещо неморално и нереално. Но защо? Това да влезеш в ресторант със строен и смугъл младеж под ръка не е срамно, дори ще предизвика завист сред приятелките на въпросната дама, осмелила се да разчупи стереотипа. Напук на клюките, шушуканията и злите езици, връзката на по-зряла жена с по-млад мъж е като искра живец, която прераства в буен огън. Според нас, мъжете във ViewSofia, жените като цяло трябва да се чувстват добре, сигурни и спокойни независимо през кое десетилетие са родени.

А една от рецептите за това е: Млад мъж, смелост, нова прическа и много, ама много голяма усмивка към света на новото, различното и модерното.
 

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Още по темата

Питай ме, Питай ме

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

06-07-2017

Въпрос:

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Отговор:

Всички знаем какви красиви къдрици ни прави солената вода, но май ще се окаже доста вредна за гривата ни. Ето и няколко съвета как да се грижим за косата си след плаж... Прочети... 

Item of the day

Фаталното привличане

Виж още
Фаталното привличане

Жълт бутон

8–годишният син на Наоми Уотс иска да е момиче?

8–годишният син на Наоми Уотс иска да е момиче?

Виж още