Следва

Най-стилният победи в състезанието!

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Вачуер на стойност 150 лв от магазин Fan Point

Празникът започва! Точно днес - на 4 ноември, четвъртък, Вю София - най-добрият български сайт за мода и...

Shopping преди 13 години

Празникът започва! Точно днес - на 4 ноември, четвъртък, Вю София - най-добрият български сайт за мода и лайфстайл, стартира поредната си голяма инициатива, наречена "Споделен подарък"!

Историята тръгва от недалечната 2007-ма, на 4 януари, когато онлайн медията www.viewsofia.com става новото място в интернет - свежият полъх на града, цветното удоволствие на презадоволения читател, черешката на тортатана твоята голяма градски история.

За да е още по-хубаво и по-сладко, вместо да получаваме подаръци на този специален ден, ние искаме да ти ги подаряваме, защото споделеното щастие е два пъти повече щастие, а ти, скъпи читателю, си най-важната ни награда.

По случай 4-тия ни рожден ден 40 луксозни марки осигуриха 40 страхотни подаръка за теб.

За да получиш един от тях, трябва само да ни изпратиш пожелание от сърце на [email protected] до 30.12.2010, а на 4.01.2011, когато часовникът отброи точно 4 годинки, ще изберем 40 наградени чрез жребий.

Следващите два месеца всеки ден в каре Item of the day ще изваждаме от сандъка с подаръци по един от тези 40, които съвсем реално можеш да получиш от нас по случай рождения ни ден.

Ето го първият от тях, а именно ваучер от магазин Fan Point на стойност 150 лв., официален представител на марките Replay, G-Star, Scotch&Soda, Camper, Cryff!



Колекцията на Replay за есен-зима е проектирана за градския живот. Но ние не сме в класическия голям град, където градската концепция напомня за формалната линия облекла, ние сме в Сиатъл, там където множеството от различни културни влияния се смесват, а сградите са заобиколени от дървета и паркове; където качеството и комфорта са съществени и много по-важни от последните модни тенденции.

Чувстваш се релаксиращо и в същото време се открояваш от другите, изразяваш себе си, което е жизненоважно.

Независимо дали си облечен за работа, уикенд със семейството, уикенд в Аспен или посрещаш Нова година в Рейкиявик, съвременният стил с необичайни, умело съчетани класически и технически материи е от значение.

Можеш да се заровиш в собствения си гардероб и да се забавляваш като миксираш съществени елементи по оригинален начин и получиш удобен и практичен вид с гръндж намигване към 90-те.

Денимът продължава да бъде в центъра на цялата колекция и има силно влияние върху всички категории: той повлиява палтата и якетата като става външният им слой, но разкрасен с нашивки и кръпки или пък плисетата на късите полички.

Избелванията на денима са предимно в тъмната гама, с интензивно vintage усещане.

За него са разкъсвания и умело създадени петна за по груб и мъжествен вид. Контрастните материи, етикети и кръпки се отнасят към ръчната изработка, както и обърнатите навън шевове, се носят безгрижно. Формата на дънките е права със смъкнато дъно и леко вдигната талия. Органичният деним е задължителен и е резултат от добре познатата обвързаност на Replay към рационалното използване – използван е в разнообразни модели и избелвания.

За нея обаче е отделено специално внимание на обработката, предимно в тъмни цветове, с триизмерни ефекти на разпръснатия черен пигмент и поръсени със силни контрасти. Задължителни за този сезон са вталените модели, чиято гама е разообразена с клинове от супер-стреч деним, както и boyfit стила, който е смъкнат и по-удобен, предлага са както в по-умерени детайли, така и с агресивни като странични джобове с цип и верига.

Всичко е вталено, джинсите плътно по бедрата, защото дори за ски уикенда мъжете и жените в Replay трябва да изразяват себе си чрез формата на тялото.

Материите са инспирирани от облеклата за планина в необичайни съчетания: класически материи са съчетани с технически, за да се получат комплексни якета, в които полиамида е непосредствено до денима, камуфлажните елементи, каре и кадифе допълват еклектичния микс.

Плетивата, жакардовите маски-пуловери и пуловерите са забележими.

Цветовете са тези, които откриваме в природата и планината.

Зелено и кафяво, графитено, петролно, титаниум, лилаво и всички нюанси на оптическото бяло, прибавено за по-изискан щрих, което пресъздава покритите планински върхове със сняг.



Изпрати ни своето пожелание от сърце на [email protected], за да спечелиш ваучер на стойност 150 лв. от магазин Fan Point!
 

More from View Sofia

More Shopping