От 4 до 14 Ноември Сердика Център се превръща в Арена на красотата

Ексклузивни оферти и неустоими предложения от водещи парфюмерийни и козметични марки и магазини очакват всички, които посетят Сердика Център в Дните на красотата...

Ексклузивни оферти и неустоими предложения от водещи парфюмерийни и козметични марки и магазини очакват всички, които посетят Сердика Център в Дните на красотата. При покупка в който и да е от магазините, участващи в кампанията, всеки има шанс да спечели една от десетте големи награди - козметична селекция на стойност 545 лв.

За удобство на клиентите, голяма част от козметичните магазини ще имат втора зона на присъствие в Сердика Център, където всеки може да се запознае с атрактивните предложения и да направи своя избор с помощта на опитни консултанти.

Коментари: 3

V
Velina (2010/11/04 / 13:24)
А в сесията за 50-те, освен крив, фейсът е и с малки грозни очички, а персоната-с вдигнато малко пръстче, докато отпива кайве, точно като стринка и Пена, кога оди на гости у градо. При толкова хубави модели, чудно защо избират все отблъскващите. Не че лишените от класическа красота хора не могат да бъдат интересни, напротив! Но не и в случая. И в това отношение всичко е въпрос на връзки, явно.
A
armada (2010/11/04 / 11:13)
Пхахаха! Тенекето изглежда като Попай! И с тая огромна ръка на преден план...хахаах ужас ужас
K
Kristina Largova (2010/11/04 / 10:42)
Оф, да им имам кривия фейС, който са избрали за рекламата :D

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.