Следва

Дизайнери за следене: Rad Hourani

ViewSofia става на 4 с 40 луксозни подаръка от сърце! Lacoste Challenge за Него

Challenge е освежаващият нов аромат за мъже от Lacoste, който улавя енергичната динамичност на днешните...

Shopping преди 13 години

Празникът започна! Вчера на 4 ноември, четвъртък, Вю София - най-добрият български сайт за мода и лайфстайл, стартира поредната си голяма инициатива, наречена "Споделен подарък"!

Историята тръгва от недалечната 2007-ма, на 4 януари, когато онлайн медията www.viewsofia.com става новото място в интернет - свежият полъх на града, цветното удоволствие на презадоволения читател, черешката на тортатана твоята голяма градски история.

За да е още по-хубаво и по-сладко, вместо да получаваме подаръци на този специален ден, ние искаме да ти ги подаряваме, защото споделеното щастие е два пъти повече щастие, а ти, скъпи читателю, си най-важната ни награда.

По случай 4-тия ни рожден ден 40 луксозни марки осигуриха 40 страхотни подаръка за теб.

За да получиш един от тях, трябва само да ни изпратиш пожелание от сърце на [email protected] до 30.12.2010, а на 4.01.2011, когато часовникът отброи точно 4 годинки, ще изберем 40 наградени чрез жребий.

Следващите два месеца всеки ден в каре Item of the day ще изваждаме от сандъка с подаръци по един от тези 40, които съвсем реално можеш да получиш от нас по случай рождения ни ден.

Ето го поредният:

Challenge е освежаващият нов аромат за мъже от Lacoste, който улавя енергичната динамичност на днешните изискани и самоуверени мъже. Въплъщава силния и същевременно изпълнен с лекота замах на основателя на марката, тенис легендата Рене Лакост, този енергизиращ нов аромат e създаден да вдъхнови мъжа уверено да посреща всички предизвикателства чрез мотото на създателя му - „Никога не се съпротивлявай на повика на играта”.

Непоколебим и целенасочен Рене Лакост последователно се е изправял срещу предизвикателствата с изтънчен нюх и изящество, които подсилват имиджа на спокойна елегантност – синоним на марката Lacoste.

Представяйки ободряваща комбинация от свежи ароматични топ нотки, поставени в солидна дървесна база, Lacoste Challenge гордо отразява това наследство, като същевременно прави модерно завъртане чрез съвременна олфакторна композиция и модерен дизайн на опаковката – перфектната смесица от традиционно и модерно.

Лицето на аромата и звездата на телевизионната принт кампания е популярният канадски актьор Хейдън Кристенсен, чиято игрива очарователност, активна личност и естествен стил го правят перфектното олицетворение на енергичността и модерното излъчване на марката.

Изтънчената комбинация от класически и модерни съставки, придаваща уникалност на аромата, служи като сложна метафора за отличителния стил на играта, с която Рене Лакост беше известен. Хладнокръвен, съсредоточен и винаги съобразителен, играта на Лакост се характеризираше с упорита стабилност в базовата линия, белязана с енергични пъргави удари, изпълнени с лекотата на докосване.

Прецизен и решителен той никога не би тичал излишно след топката, което изкусно подсилва излъчването на небрежна елегантност, което остава в сърцевината на марката. Именно тази упоритост и последователност на корта спечелват на Рене Лакост неговия известен прякор „Крокодилът” – „той никога не позволява на плячката да се измъкне” – което на свой ред вдъхновява иконичното лого, превърнало се в синоним на марката и една от най-разпознаваемите емблеми в света.

Ароматът започва със силно начало от свежи и енергични нотки от портокал и лимон, подсилени от прилив на лавандула – едни от най-класическите съставки в мъжката парфюмерия – които заедно с ароматен джинджифил се активират, за да поддържат цитрусовата жизненост на връхните нотки в сърцето на аромата.

Средните нотки са от ценно палисандрово дърво – традиционно по използвано в дамската парфюмерия – което носи модерния полъх на аромата и отразява деликатното осезание от дроп шотовете и лобове (удари при игра на тенис), с които Рене Лакост е сразявал конкурентите си.

Също както легендата беше прочута със своята издръжливост на базовата линия, така и базовите нотки са силни, устойчиви и последователни. Тиковото дърво има почти антична стойност, която подсилва известното наследство на марката, докато чернотата на абаносовото дърво кореспондира с луксозния модерен дизайн на флакона. Тази солидна дървесна база дава силната основа на аромата.

Виж предишния>>
 

More Shopping